LAK POSAO ZA EKIPU IZ PRESTONICE: Današnji rival im je redovna mušterija

V.M.

18. 09. 2024. u 12:32

U drugom kolu poljskog odbojkaškog prvenstva Projekt iz Varšave će ugostiti Katovice (17.30).

ЛАК ПОСАО ЗА ЕКИПУ ИЗ ПРЕСТОНИЦЕ: Данашњи ривал им је редовна муштерија

Foto: Profimedia

Projekt je jedna od najperspektivnijih ekipa u Poljskoj, raste iz godine u godinu, a prošle sezone je pružao posebno dobre partije osvojivši čak tri trofeja.

Preko leta je napravljeno par promena u sastavu, a od najzvučnijih pojačanja ističe se srednji bloker Jakub Kohanovski. Poljski reprezentativac je jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji i sigurno je da će uraditi sve da nadoknadi odlazak čuvenog Pjotra Novakovskog čija je direktna zamena.

Da će i ove sezone biti ozbiljan pretendent na titulu, ekipa iz Varšave je pokazala u prvom kolu kada je poprilično rutinski i ubedljivo savladala Zaksu sa 3:0 u setovima.

Danas će ponovo biti veliki favoriti jer im na noge dolaze Katovice koje su u prvom kolu poražene od novajlije Benđina sa 0:3 u setovima.

Gostima se predviđa borba za opstanak, pogotovo ako se uzme u obzir da su ga prošle godine jedva obezbedili, a da im je tim ostao sličnog kvaliteta i zbog toga verujemo u novi ubedljivi trijumf Projekta.

Takođe vredi napomenuti da je Projekt prošle sezone savladao Katovice u oba međusobna duela sa 3:0 u setovima.

NAŠ TIP: hendikep setova 1 (-2,5) (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno