ŽOCOV VALJAK NEKA MELJE: Partizan je izgledao sjajno protiv Borca, ništa manje se ne očekuje ni na današnjem meču

V.M.

29. 09. 2024. u 08:00

OD 19 časova gledaćemo mali srpski derbi u okviru drugog kola Aba lige kada Spartak iz Subotice bude ugostio Partizan.

ЖОЦОВ ВАЉАК НЕКА МЕЉЕ: Партизан је изгледао сјајно против Борца, ништа мање се не очекује ни на данашњем мечу

FOTO: M. Vukadinović

Veliko je nestrpljenje vladalo među navijačima pre početka ove sezone, u potpunosti je promenjen tim, klub su napustili svi bitni igrači poput Pantera, Ledeja, Nanelija, Smailagića... i dovedena su neka nova imena koja će predvoditi "parnji valjak" ove sezone.

Najveće pojačanje je svakako plejmejker Karlik Džons, a plejadu novih kvalitenih igrača "crno-belih" predvode Braun, Nilikina, Pokuševski, Bonga, Tajrik Džons, Ife Lundberg... i može se reći da su impresionirali na utakmici protiv Borca.

Partizan je očekivano ubedljivo slavio na tom duelu (96:66), ali ono što je odmah bilo očigledno je da je ovaj tim znantno fizički jači od onog prošle sezone, da se više zalaže u odbrani i ta dobra energija se prenela na 18 000 navijača u "Areni" koji su bili oduševljeni nastupom svojih miljenika.

Ako se na to doda poraz Zvezde od Dubaija, atmosfera u klubu teško da može biti na višem nivou, Partizan već ima prednost u odnosu na najvećeg rivala na tabeli Aba lige i sa velikim očekivanjima dočekuje početak Evrolige koju će otvoriti trećeg oktrobra protiv Baskonije u Vitoriji.

Pre tog meča, "crno-beli" će svratiti do "Dudove šume" gde će ih u malom srpskom derbiju dočekati ekipa Spartaka iz Subotice.

Spartak je debitant u Aba ligi, a pravo na igranje u njoj zadobio je osvajanjem Aba 2 lige u čijem je finalu bio bolji od još jednog srpskog kluba, Vojvodine.

Ovu ekipu sa klupe predvodi dobro poznato lice navijačima Partizana i generalno balkanskoj publici, Vlada Jovanović koji je vodio veliki broj timova u Aba ligi.

On na raspolaganju ima veoma zanimljivu ekipu koja je oformljena da sačuva status prvoligaša, najbolji igrač ekipe je Amerikanac Devon Denijels, a tu su i iskuisni igrači poput Nemanje Gordića, Danila Nikolića i nekoliko dobrih domaćih igrača kao što su Miletić, Tejić, Cerovina...

Sezonu su otvorili porazom od Studentskog centra kojem su pružili dobar otpor, ali su na kraju poraženi rezultatom 76:84, a najefikasniji u sastavu ekipe iz Subotice bio je Denijels sa 23 poena i devet uhvaćenih skokova koji je na taj način pokazao da će biti glavna pokretačka snaga ove kipe.

KLINKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: Hendikep 2 (14,5) (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um