ŠOK-TERAPIJA RADI SVOJE: Promena trenera bi trebala da donese dobre stvari NJujorčanima

V.M.

14. 10. 2024. u 14:27

ŠESTO kolo NFL lige zatvoriće Njujork džetsi i Bafalo bilsi koji se sastaju na "Met lajf stadionu" dva sata i 15 minuta posle ponoći.

ШОК-ТЕРАПИЈА РАДИ СВОЈЕ: Промена тренера би требала да донесе добре ствари Њујорчанима

Foto: Profimedia

Džetsi su u ovu sezonu ušli sa dosta očekivanja, napravili su veoma dobar tim koji sa pozicije kvoterbeka predvodi legendarni Eron Rodžers, međutim, kampanja nije dobro započela za njih.

Ostvarili su samo dve pobede u uvodnih pet mečeva, nisu izgledali dobro na terenu, odnosi unutar franšize su se narušili i uprava je odlučila da napravi velike promene.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Uručen je otkaz treneru Robertu Sali koji nije bio u dobrim odnosima sa Rodžersom, a kako nije bilo vremena da se pronađe trajna zamena, večeras će ulogu glavnog trenera obavljati defanzivni koordinator Džej Ulbrajh koji bi mogao dobiti taj posao zastalno ukoliko se dobro pokaže u narednom periodu.

"Šok-terapija" je bila preko potrebna ovoj ekipi koja igra ispod očekivanja i pobeda na večerašnjem meču protiv velikog divizionog rivala bi mogla biti prekretnica u ovoj turbulentnoj sezoni za Džetse.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sa druge strane, Bilsi su dobro započeli sezonu, ostvarili su tri uzastopne pobede i delovali su kao ozbiljni pretendenti na Superboul koji čekaju dugo, međutim, nakon toga su doživeli uzastopne poraze od Baltimora i Teksasa koji su spustili nivo entuzijazma u ekipi.

Rejvensi i Teksansi su dosta jaki timovi, ali to ne opravdana slabe partije Bilsa pošto moraju znati kako da pobede najjače ukoliko žele da konačno osvoje Lombardijev trofej.

Večeras očekujemo veoma neizvestan meč, utakmica je jako bitna i za jedne i za druge, a mi se uzdamo u "šok-terapiju" i Erona Rodžersa i tipujemo keca na Džetse.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)