ZVEZDIN DŽELAT NASTAVLJA PUT KA LIGI ŠAMPIONA: Holanđani su rutinski savladali našeg šampiona, ali današnji rival je znatno jači

V.M.

17. 10. 2024. u 11:12

U prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za odbojkašku Ligu šampiona Tirol će ugostiti Orion (18.00).

ЗВЕЗДИН ЏЕЛАТ НАСТАВЉА ПУТ КА ЛИГИ ШАМПИОНА: Холанђани су рутински савладали нашег шампиона, али данашњи ривал је знатно јачи

Foto: Profimedia

Orion je bio veoma blizu eliminacije u prvom kolu kada je izgubio prvi meč od TTU-a (1:3) pred svojim navijačima, međutim u revanšu je ostvario ubedljivu pobedu od 3:0 i nakon toga slavio u zlatnom setu za prolaz u drugo kolo.

Tamo ga je sačekao naš šampion Crvena zvezda koju je prosto počistio sa parketa, slavio je na oba meča s 3:0 u setovima i rutinski se plasirao u plej-of kvaliifkacija gde ga očekuje obračun sa Tirolom.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Austrijski predstavnik je jači rival od svih timova sa kojima je Oriol igrao i dovoljno je reći da je Tirol na osam odigranih utakmica u ovoj sezoni izgubio samo tri seta.

Takođe, već je došao do jednog trofeja osvojivši austrijski Superkup, tako da u odličnom ritmu dočekuje ovaj dvomeč i oran je da se plasira u Ligu šampiona.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

NAŠ TIP: hendikep setova 1 (-1,5) (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UHAPŠENA ĆERKA KLINTA ISTVUDA: Optužena za teško porodično nasilje