SVE SU BLIŽI VELIKOM FINALU: Domaćini nemaju odgovor za razigrane momke iz "Velike jabuke"

V.M.

17. 10. 2024. u 12:00

VEČERAS ćemo gledati treći meč finala Američke lige kada Klivlend gardijansi budu ugostili Njujork jenkije na "Progresiv fildu" (23.08).

СВЕ СУ БЛИЖИ ВЕЛИКОМ ФИНАЛУ: Домаћини немају одговор за разигране момке из Велике јабуке

Foto: Profimedia

Kao što je već dugi niz godina slučaj, Jenkiji su među glavnim pretendentima za titulu, imaju dosta dobar tim i plej-of su dočekali kao favoriti da predstavljaju Američku ligu u Svetskoj seriji.

Prva prepreka bila im je mlada ekipa Kanzas sitija koju su rutinski savladali u seriji sa 3:1 i imaće prednost domaćeg terena u finalu Američke lige.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Pored odlične bacačke rotacije, Jenkiji imaju odlične udarače poput Erona Džadža i Huana Sotoa, pa i ne čudi što su favoriti protiv Gardijansa koji su bez svog najboljeg igrača u ovoj seriji Šejna Bibera.

Što se tiče domaćeg sastava, Klivlend je imao odličnu regularnu sezonu u kojoj je ostvario 92 pobede i u divizionoj rundi ga je dočekao veoma neugodan rival u vidu Detroit tajgersa.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Njih je predvodio možda i najbolji bacač lige u ovom trenutku, Tarik Skubal koji je dominirao tokom čitavog plej-ofa, ali je poklekao u petoj utakmici koju su Gardijansi prelomili u svoju korist (7:3) i plasirali se u finale Američke lige.

Tokom regularne sezone večerašnji rivali su se sastali šest puta i Jenkiji su bili uspešniji sa četiri ostvarene pobede, a taj trend se nastavio i na početku ove serije jer su Njujorčani upisali dve pobede pred svojim navijačima.

Prvo su slavili s rezultatom 5:2, a zatim 6:3, tako da sa ogromnim samopouzdanjem dolaze u Ohajo.

Za domaćina će na brdu večeras biti Bojd, dok će za goste bacati Šmit.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UHAPŠENA ĆERKA KLINTA ISTVUDA: Optužena za teško porodično nasilje