SPEKTAKL NA FLORIDI: Večerašnji rivali imaju šampionske ambicije!

V.M.

21. 10. 2024. u 12:07

VEČERAS ćemo u 2.15 gledati jedan od najzanimljivijih mečeva sedmog kola NFL lige kada Tampa Bej bakanirsi budu dočekali Baltimor rejvense na "Rejmond Džejms stadionu".

СПЕКТАКЛ НА ФЛОРИДИ: Вечерашњи ривали имају шампионске амбиције!

Foto: Profimedia

Ovo je obračun timova koji su u uvodnom delu sezone pokazali da su ozbiljne plej-of ekipe i može se računati na njih da će biti tu kada doigravanje počne.

To se posebno odnosi na Baltimor koji se nalazi u seriji od četiri vezane pobede, a dovođene Derika Henrija preko leta pokazuje se kao pun pogodak za Rejvense.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Popularni Kralj igra fenomenalno, ima najviše pretrčanih jardi i najviše tačdaunova u ligi, a ako na to dodamo odlične nastupe aktuelnog MVP-a Lamara Džeksona jasno je zašto ih mnogi smatraju Baltimor za jednu od najboljih ekipa u NFL-u.

Na poslednja tri susreta gosti su pobeđivali izuzetno jake ekipe, redom su bili bolji od Bilsa, Bengalsa (jedan od najboljih mečeva ove sezone) i Komandersa, tako da pucaju od samopouzdanja pred večerašnji obračun sa Bakanirsima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče domaćina, oni takođe imaju skor 4-2 nakon uvodnih šest mečeva i u prošlom kolu su odigrali najbolji meč ove sezone pobedivši divizionog rivala Nju Orleans sejntse sa čak 51:27.

Napadčka rapsodija je ono što nosi Bakanirse, kvoterbek Bejker Mejfild igra fenomenalno, a na raspoloaganju ima možda i najbolji hvatački tandem u ligi, Evans-Godvin koji godinama dominira NFL-om.

Kroz istoriju obračuni Mejfilda i Džeksona su uvek bili zanimljivi,napeti, puni preokreta i ništa manje ne očekujemo ni večeras na "Rejmond Džejms stadionu".

NAŠ TIP: +47,5 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VAŽNA POBEDA: Obradović zna šta je nedostajalo u igri, pa ovo poručio svojim igračima, ali i zadarskoj publici