AdmiralBet i AdmiralBet ABA liga poručuju: “Stop nasilju nad ženama”

A.B.

25. 11. 2022. u 16:18 >> 16:18

AdmiralBet donira novčana sredstva u akciji tokom 8. Kola AdmiralBet ABA lige

АдмиралБет и АдмиралБет АБА лига поручују: “Стоп насиљу над женама”

Foto: AdmiralBet

U cilju podrške i podizanja svesti o borbi protiv nasilja nad ženama, kompanija AdmiralBet donira novčanu pomoć Sigurnoj kući.

Danas se obeležava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i želimo da iskoristimo ovu priliku da pomognemo najosetljivijim kategorijama društva, i da skrenemo pažnju javnosti na ovu izuzetno značajnu temu.

„Srećan sam što mogu da saopštim da smo u AdmiralBet ABA ligi j.t.d., zajedno sa svim klubovima učesnicima, prepoznali priliku da, uz pomoć kompanije i našeg generalnog sponzora AdmiralBet, implementiramo našu društveno-odgovornu ulogu i da podignemo svest društva o poteškoćama sa kojima se danas suočavaju mnoge žene. Nadamo se da zajedno možemo da pomognemo da se stvori svet bez nasilja i bolje sutra za svakog pojedinca u našem društvu“, izjavio je Dubravko Kmetović , direktor AdmiralBet ABA lige j.t.d.

Tokom trajanja utakmica 8. kola AdmiralBet ABA lige, igrači svih klubova imaće obeležja na licima u vidu crvene boje, kao znak podrške i obeležavanja ovog međunarodnog događaja.

“Svi znamo koliki je problem u našem društvu nasilje nad ženama i veoma nam je drago da je AdmiralBet deo zajedničke borbe za pomoć žrtvama nasilja kojom se ukazuje na ovaj gorući problem našeg društva”, rekao je CEO AdmiralBeta, Marko Ribarić. 

Akcija će biti realizovana tako što će za svaki postignuti poen tokom 8. kola AdmiralBet ABA lige, kompanija AdmiralBet donirati novčani iznos od 1000 dinara.

“AdmiralBet je kompanija koja jednako tretira polove i ima veliki broj žena na rukovodećim mestima. Mislim da je zajednička obaveza svih društvenih subjekata da učine sve što je u njihovoj moći, ne samo u verbalnom osuđivanju akcija, već i konkretnim delima pomoći žrtava kako bi se pomoglo najugroženijim kategorijama stanovništva“, dodaje Ribarić.

“Mi koji radimo u Sigurnoj kući i sa ženama žrtvama nasilja smo tu da pokušamo da im pomognemo na sve načine i da se zahvalimo pojedincima i organizacijama kao što su AdmiralBet i AdmiralBet ABA liga. Velike kompanije se odlikuju time da imaju osećaj da se nađu ljudima kojima je pomoć neophodna”, izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)