ADMIRALBET I BRITISH MOTORS NAGRAĐUJU – PRIJAVITE SE I OSVOJITE ŠKODU

A.B.

22. 06. 2023. u 13:51

Ne može da škodi, Škoda Fabija je uvek u modi!

АДМИРАЛБЕТ И БРИТИСХ МОТОРС НАГРАЂУЈУ – ПРИЈАВИТЕ СЕ И ОСВОЈИТЕ ШКОДУ

Foto: AdmiralBet

Vreme je za novi giveaway! S obzirom da je počela sezona putovanja i godišnjih odmora, kladionica AdmiralBet i ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, British Motors, su spremili sjajno iznenađenje. Naime, svi zainteresovani će imati priliku da putem izvlačenja na Instagramu osvoje Škodu Fabiju, a ona može biti samo Vaša ukoliko ispunite ova 3 koraka.

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete ovu giveaway objavu, zapratite stranice @britishmotorspolovnavozila, @telesport, @sportskenet i @admiralbet_kladionica i tagujete dve osobe koje biste provozali u Vašim kolima.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 1. jul u 20 časova, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik Škode.

Ne čekajte, već uđite na Instagram, zapratite navedene profile, lajkujte i ostavite komentar na objavi i odvezite se u jun kao novi vlasnik Škode Fabije!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)