MILAN ĐURICA OPET POGODIO: "Obistinile su se moje tvrdnje"

TIP redakcija

09. 09. 2024. u 12:19

"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

МИЛАН ЂУРИЦА ОПЕТ ПОГОДИО: Обистиниле су се моје тврдње

FOTO: Arhiva novosti

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Na voditeljskoj poziciji je Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

U najnovijoj epizodi, legenda sportskog klađenja komentarisao je nastupe Crvene zvezde i Partizana u kvalifikacijama za evropska takmičenja, gde su prošli kako je on i prognozirao, ali i o mogućim nameštanjima utakmica širom Evrope i još nekim stvarima...

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tik-toku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Komentari (0)

BRIGA O DECI NA PRVOM MESTU: Meridian fodacija donirala klima uređaje Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj