DIPLOME VUKOVCIMA: Tradicionalna akcvija u Zrenjaninu (FOTO)

B. G.

02. 07. 2024. u 16:20

Diplome  “Vuk Karadžić” za ukupno 236 najuspešnijih učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina u školskoj 2023/24. godini, tradicionalno su dodeljene u Kulturnom centru, u prisustvu porodica, profesora i gradonačelnika Zrenjanina, koji im je posebno čestitao i poželeo uspeh u daljem školovanju. 

ДИПЛОМЕ ВУКОВЦИМА: Традиционална акцвија у Зрењанину (ФОТО)

grad Zrenjanin

- Na nama, Gradskoj upravi, je da unapredimo uslove u osnovnim i srednjim školama i da našim đacima pokažemo da je put građenja sebe isključivo kroz učenje, kao i da kasnije to znanje primene u svom gradu, pa iako se i školuju u drugim državama i gradovima, da se vrate u svoj grad – rekao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

On je napomenu da su Vukivci nagrađeni diplomama i prigodnim knjigama, kao i poklon propusnicama za gradski bazen.

- Od sledeće školske godine, jedna od odluka koje će biti doneta na sednici Saveta za obrazovanja, jeste da se iznađe mogućnost proširenja opsega dodeljivanja učeničkih i studentskih stipendija, kao i da od 1. septembra grad Zrenjanin preuzme kompletne troškove finansiranja fizičko - tehničkog obezbeđenja u ustanovama obrazovanja na teritoriji grada, što je do sada iško na teret roditelja – dodao je gradonačelnik.

U ime nagrađenih, učenik Zrenjaninske gimnazije, Ognjen Kovačević, zahvalio se gradu Zrenjaninu u ime svih malih i velikih maturanata.

- Drago mi je što naš grad godinama prepoznaje potencijal nas đaka, podržava i motiviše da nastavimo školovanje sa istim uspehom peticama u dnevniku i desetkama u indeksu - istakao je Kovčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak