DVA LICA, JEDNO NALIČJE: Sad je sve jasno - glas za Đurđević Stamenkovski je glas za Mariniku koja tvrdi da su Srbi genocidan narod

Novosti online

20. 11. 2023. u 11:42

MARINIKA Tepić, koja se nalazi na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", u intervjuu za "Novu" rekla je kako "iskreno poštuje Zavetnike" koje predvodi Milica Đurđević Stamenkovski, pa je tako postalo jasno da su spremni na ujedinjavanje bez obzira na različite političke stavove, a sve kako bi se vratili na vlast.

ДВА ЛИЦА, ЈЕДНО НАЛИЧЈЕ: Сад је све јасно - глас за Ђурђевић Стаменковски је глас за Маринику која тврди да су Срби геноцидан народ

Foto: Tanjug

Nakon što je ogoljeno da je glas za Miloša Jovanovića iz Nove DSS zapravo glas za Dragana Đilasa, sada postaje jasno da je i glas za Milicu Đurđević Stamenkovski zapravo glas za istu listu.

- Verujem da svako ko glasa za "Zavetnike" glasa za promenu režima Aleksandra Vučića, da su iskreno protiv politike vladajućih stranaka i ja te ljude iskreno poštujem, bez obzira na to što su dobrim delom naše politike različite. Naš stav je jasan – posle ovih izbora treba napraviti tehničku vladu od stranaka sadašnje opozicije - navela je Tepićeva, koja je ranije izjavljivala da su Srbi genocidan narod, i dodala je da Zavetnike iskreno poštuje.

Po društvenim mrežama građani su već prozreli o čemu se zapravo radi pa je tako Milica Zavetnica sada dobila nadimak Marinika dva.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Tepićeva nedvosmisleno priznala da je njena stranka napravila dogovor sa desnicom o saradnji stranaka. Ona je i prilikom ranijih gostovanja na N1 izjavljivala da će sa desničarskim strankama praviti vladu.

- Saradnja se više ne dovodi u pitanje ni pre izbora! Verujem da ćemo sa strankama desnice da napravimo tehničku Vladu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO BAŠ I NIJE OČEKIVAO: Evo šta je upravo saopštio Rafael Nadal (VIDEO)