GENOCID: Egzaktna svedočanstva o trovanju vazduha, tla i vode s predumišljajem godinama su zataškavana kao "politički nekorektna"

Boris Subašić

12. 06. 2024. u 10:27

Sve ono što se našem narodu dešava od 1999. opisano je u Konvenciji UN o genocidu, koji se izvodi i u takozvanom miru, samo drugačijim sredstavima od ratnih

ГЕНОЦИД: Егзактна сведочанства о тровању ваздуха, тла и воде с предумишљајем годинама су заташкавана као политички некоректна

Novosti

CIA u izveštaju iz 2023. kaže da je od 226 zemalja sveta Srbija druga po broju obolelih od kancera, ali, razumljivo, ne povezuje to sa agresijom NATO 1999. pod komandom SAD. Ne pominje radiološko-hemijska dejstva tokom bombarodvanja, iako izveštaji o njima postoje. Ta egzaktna svedočanstva o trovanju vazduha, tla i vode s predumišljajem godinama su zataškavana kao "politički nekorektna". Čak i drastičan primer hemijskog rata, kakvo je bilo bombardovanje pančevačke "Petrohemije", čime su nedvosmisleno prekršeni zakoni ratovanja i počinjen zločin protiv čovečnosti.

Planeri NATO su znali da su ta postrojenja vojno beznačajna, ali da će njihovo razaranje izazvati formiranje oblaka bojnog otrova fozgena koji će se proširiti od Pančeva do Beograda, da će se izliti stotine tona otrovnog vinil-hlorida i žive, izazvajući ekocid. Vojni cilj ovog zločina bio je masovno trovanje stanovništva da bi se slomio duh Srba. Sličnih primera je mnogo, a kada se podaci o njima sagledaju, zajedno sa informacijom o 40.000 obolelih od raka u Srbiji, posle četvrt veka od potpisivanja Kumanovskog sporazuma, stiče se utisak da je tada samo obustavljeno NATO bombardovanje, a da je rat nastavljen drugim sredstvima. Alijansa nije ispunila obavezu da odmah razoruža tzv. OVK, a posledica je bio talas etničkog čišćenja Srba sa KiM 1999. koji se nastavio 2004. a oba su praćena sistematskim uništavanjem svedočanstva o postojanju srpskog naroda na KiM.

Sledio je pritisak na Srbe da uzmu prištinska dokumenta, čime su naterani da se odreknu srpskog identiteta i prihvate da su "Kosovari srpskog entiteta". Sada je Priština preostalim Srbima onemogućila da dobijaju prihode, da se leče i raspolažu imovinom. SAD i EU, "mirnodopski" NATO, prećutale su i ovaj čin genocida nad Srbima. Sve ono što se našem narodu dešava od 1999. opisano je u Konvenciji UN o genocidu, koji se izvodi i u takozvanom miru, samo drugačijim sredstavima od ratnih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)