PALMA PORUČIO: Đilasu da se oduzme pasoš i da se uhapsi

Novosti online

27. 05. 2021. u 10:43

- Dragan Đilas mora da ide u zatvor da ne ponovi delo koje se zove “nasilje u porodici”, a radi se o slučaju u kome je Dragan Đilas pretukao suprugu i tasta ispred maloletne dece i pretio supruzi da će da joj odrubi glavu, što je pretnja smrću - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji.

ПАЛМА ПОРУЧИО: Ђиласу да се одузме пасош и да се ухапси

Dragan Marković Palma

- Tada je Đilasova supruga Iva Đilas podnela krivičnu prijavu i na istu se svojeručno potpisala, a Đilasov tast Boban Pelević je tada u razgovoru za Kurir rekao da ga je Đilas udario, te da ih bivši zet teroriše već dve godine. Pošto je ovaj postupak pokrenut, a onda zataškan od strane nekih ljudi i držan u fioci i da Đilas ne bi ponovio delo i da ne utiče na svedoke, tražim od Tužilaštva da Đilasa sasluša i uhapsi dok traje postupak. Takođe, nadležni organi treba da oduzmu Draganu Đilasu pasoš da ne bi pobegao u neke zemlje, sa kojima Srbija nema ugovor o ekstradiciji, sa parama koje je stekao na sumnjiv način, jer on je najbogatiji političar u Evropi, a nije rekao odakle mu toliki novac, kako ga je zaradio i da li je platio porez na taj novac u svojoj državi i da li je novac izneo na račune u inostranstvo - dodao je Dragan Marković Palma.

- Ja sam se sam prijavio u Tužilaštvo i tražio da se ubrza postupak, a ne Đilas i njegovi lažovi i prevaranti. Oni nisu protiv mene podneli krivičnu prijavu jer znaju da lažu, ali krivične prijave sam podneo ja, kao i drugi oštećeni protiv lažova i prevaranta iz Đilasove partije i njegovog okruženja - rekao je Marković i ponovio da poziva na tv duel i Đilasa i sve njegove lažove i prevarante sa kojima se okružio, na bilo koju televiziju, uključujući i njegove medije, a može i na televiziju u Severenoj Makedoniji, kao neutralnoj, a, kako je rekao Marković, može i tv duel u beogradskoj Areni. - Neka dođu u Arenu svi njegovi, samo prethodno da se izvrši provera da li su i kada hapšeni i osuđivani i da li imaju zdravstveni karton u psihijatriji. Ovaj slučaj ne može da ostane u vazduhu. Oni su se ućutali sa svojim lažima, ali ne može ovako da ostane. Mora neko da odgovara za sve laži koje je izgovorio. Oni su mene napali sa lažima, a ja se branim, iako nemam od čega. sa istinom i argumentima i sve njihove laži sam dokumentovano demantovao - rekao je Dragan Marković Palma i dodao da je do sada saslušano 27 svedoka, te da se radi o ljudima koje su pominjali Marinika Tepić i ostali lažovi i prevaranti, a to su, kako je rekao Marković, konobari, portiri i Markovićevi gosti na zvaničnim događajima. - Nijedan svedok nije saslušan od onih koje je pominjala Đilasova radnica da terete navodno mene zato što ih nema, osim jednog kriminalca iz njihove partije, a neka kažu javno šta je rekao taj kradljivac automobila na saslušanju - poručio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!