NAPETO U PINKOVOM STUDIJU: Čedomir Jovanović progovorio o incidentu - zvao sam Vučića, ono što se meni dešava niko ne razume

Novosti online

06. 06. 2021. u 21:19

GOSTI večerašnjeg "Hit tvita" su predsednik Skupštine Ivica Dačić, lider LDP Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.

НАПЕТО У ПИНКОВОМ СТУДИЈУ: Чедомир Јовановић проговорио о инциденту - звао сам Вучића, оно што се мени дешава нико не разуме

Foto: Printscreen

Tema koja se sama nametnula je incident u kojem je Čedomir Jovanović učestvovao, kada je bacio kamen na fast fud restoran na Novom Beogradu nakon što je navodno isprovociran od strane navijača.

- Da sam mogao da biram sagovornike, ne verujem da bih ovako dobro izabrao - rekao je Jovanović i dodao da Radovanovića poznaje 40 godina.

Lider LDP je rekao da je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon incidenta.

-  Rekao sam mu da "više nije odgovor da odemo ni on, ni ja. Nisam krio svoje ponašanje. Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

Kako je dodao, Jovanović je rekao da je pozvao policijsku stanicu i rekao da to reše oni ili će on.

- Ne dopada mi što neko hoće da bije ljude koji se šetaju gradom, što nekome psuju majku, što ljude bacaju u mašinu za mlevenje mesa - rekao je Jovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (2)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!