VARHELJI IZ LUKSEMBURGA: Srbija postigla zavidan napredak, očekujemo još rezultata!

Tanjug

22. 06. 2021. u 23:36

KOMESAR za proširenje EU Oliver Varhelji izjavio je večeras nakon međuvladine konferencije EU Srbija u Luksemburgu da su sa premijerkom Anom Brnabić vođeni razgovori o suštinskim pitanjima, te da je konstatovano da je Srbija postigla zavidan napredak u oblasti vladavine prava, ali da se od nje očekuju dodatni rezultati.

ВАРХЕЉИ ИЗ ЛУКСЕМБУРГА: Србија постигла завидан напредак, очекујемо још резултата!

Foto: Tanjug

On je kazao da je stvoren "novi momentum" i potvrdio da je komisija spremna da tokom predsedavanja Slovenije pojača dinamiku pristupnog procesa.

- Ali od Srbije očekujemo još rezultata i to je, rekao bih, snažna poruka koju je premijerka Brnabić večeras čula od svih nas -predočio je Verhelji.

On je potvrdio da je otvoren klaster 1 i ponovio da su svi iz komisije za proširenje spremni da pomognu da Srbija brže napreduje prema EU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!