VUČIĆ POČASNI GRAĐANIN ZVEČANA: Predsedniku Srbije priznanje za posvećenost i bezrezervno zalaganje za razvoj ove opštine (FOTO)

D.Z.

12. 07. 2021. u 17:52

POVODOM trideset godina postojanja opštine Zvečan danas su na Svečanoj akademiji održanoj tim povodom pojedincima i institucijama dodeljena priznanja za doprinos opštini dok su povelja počasnog građanina i ključevi grada dodeljeni predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ВУЧИЋ ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН ЗВЕЧАНА: Председнику Србије признање за посвећеност и безрезервно залагање за развој ове општине (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Kako je navedeno u obrazloženju, povelja predsedniku Srbije je uručena za ličnu posvećenost, bezrezervno zalaganje i davanje doprinosa razvoju opštine Zvečan, a plaketu i ključeve grada u ime predsednika Vučića primio je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju. On je pročitao pismo koje je uputio predsednik Vučić a koje glasi:

- Kada se dugo bavite politikom naučite da su nagrade i priznanja veoma često ceremonijalnog karaktera. Za mene, međutim, ona imaju posebnu vrednost i težinu kada dolaze kao potvrda onoga što činimo za naš narod, gradeći Srbiju budućnosti. Sve što danas radimo i gradimo, svaki kamen utkan u "Sunčanu dolinu", svaka cigla na kojoj je podugnuta "Rajska banja" ili jedna od brojnih novih stambenih zgrada za naše mlade bračne parove i povratnike, jesu naš temelj za budućnost na ovim prostorima.

- Nadam se da će neke još nerođene generacije, kada se zagledaju u prošlost, moći da kažu da je ta bogata, uspešna i mnogoljudna Srbija u kojoj žive, postala moguća u vreme ovog našeg pokoljenja i da je rođena upravo u našem trudu, mudrosti, hrabrosti i dalekovidosti- navodi se iymeđu ostalog u pismu predsednika Srbije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!