PREDAJA NIJE OPCIJA - Orlić: Tajkuni i lopovi pronašli svog ujedinitelja u Belivuku

Novosti online

23. 07. 2021. u 12:18

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić reagovao je na navode pojedinih medija o svedočenju Veljka Belivuka.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА - Орлић: Тајкуни и лопови пронашли свог ујединитеља у Беливуку

Foto: Tanjug

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Tajkunsko - lopovski kartel bivšeg režima konačno je uspeo da ostvari svoju davnašnju želju. Želju za toliko pominjanim i predugo čekanim "ujedinjenjem". Svog ujedinitelja, kog su sanjali godinama, svog lidera nad liderima, za kojim će poći svi i konačno progovoriti jednim glasom, svog mesiju, spasioca i poslednjeg proroka, pronašli su u - Veljku Belivuku.

A godinama već, ni uz najveće napore, nije im nikako polazilo za rukom da realizuju tu svoju najveću čežnju - "jednu kolonu", "jednu platformu" o kojoj su samo pričali, a u realnosti se svađali i gložili, pa do toliko sanjanog ujedinjenja nikada nije došlo. Osvanuo im je dan kada se i to, konačno, promenilo: dan kada su svi kao jedan prigrlili laži koljača i ubice, kasapina sa mašinom za mlevenje ljudskog mesa, proglasili ih za svoje sveto pismo i složno krenuli sa njim u zajednički juriš na - Aleksandra Vučića. Na čoveka koji je lično objavio rat mafiji, koji je lično zaslužan za to što se koljač nalazi iza rešetaka, i koji je upravo zato meta odmazde zatočenog zlikovca. Ali, za tajkune i lopove to je nevažan detalj, kod njih važi deviza: vođi se u zube ne gleda. Pa onda - ni u ruke. Čak ni kada su krvave do ramena.

I brzo je ta konstrukcija laži raskrinkana, objavljivanjem kompletnog paklenog plana koji su ubice pravile sa svojim konsiljereom. I svi znaju sve, svi su svesni da je reč o lažima u službi političke odbrane očajnika, kojima se sprema doživotna robija za zverstva koja su počinili. Ali, ne da se pokolebati tajkunsko – lopovska kamarila, Đilasova, Tepićkina, Jeremićeva, Tadićeva, žuta i prefarbana svim mogućim farbama: njihov odgovor glasi - "potpuno je nebitno da li je istina". Bitno je samo da "ujedinjuje" protiv Aleksandra Vučića, je li tako?

Pa dobro - nije prvi put da su laž, klevetu i beščašće uzeli za vodilju, neće im biti ni poslednji. Doduše, nisu do sada za ikonu i ujedinitelja uzeli zver, kasapina i monstruma, ali - za sve postoji prvi put. Ako su oni tim svojim izborom zadovoljni, njihovo je pravo - da kroz lice svog novog lidera i uzora pokažu lice svoje politike. Svoje glavne ponude građanima, lice Srbije kakvu bi oni napravili sutra. S kim su - takvi su. Sami su to izabrali. I niko bolje ne bi mogao da ih opiše, nego što su se ovim opisali - sami.

Dobro je da narod to vidi, pa da danas, sutra i uvek može da napravi svoj izbor. Između njih, "ujedinjenih" sa Belivukom i iza Belivukovih "istina" i "vrednosti" na jednoj strani, i na drugoj strani - Aleksandra Vučića, koji svim "ujedinjenim" jurišnicima jasno poručuje: Nema povlačanja pred takvima, ni prepuštanja Srbije u kandže takvima, predaja nije opcija.

Jasan je to izbor, jednostavan i lak. Srbija ga je već napravila, i ona kaže: uzalud vam i takvo "ujedinjenje", zlikovci, nije Aleksandar Vučić sam. Uz njega stoji pošten i odgovoran narod, ogromna i ubedljiva većina u ovoj zemlji. I taj narod jasno vam ponavlja njegov odgovor: predaja nije opcija - saopštio je Orlić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!