MILOŠ VUČEVIĆ O NAPADIMA NA PORODICU PREDSEDNIKA: Mrze Vučića, frustrira ih svaki napredak Srbije!

Novosti online

03. 09. 2021. u 16:16

ORGANIZOVANA hajka Đilasovih medija je uzela maha, a sve u cilju da se Vučićevoj deci zagorča život, ne bi li se predsednik Vučić kompletno izbacio iz ravnoteže.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ О НАПАДИМА НА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА: Мрзе Вучића, фрустрира их сваки напредак Србије!

Foto: Printskrin

Prenosimo vam reakciju gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića:

- Mrze Vučića, frustrira ih svaki napredak Srbije, pljuju sopstvenu državu, svakodnevno plasiraju najgore uvrede i laži o deci predsednika.

Sve to najviše govori o tome u kakve se neljude pretvorio deo odreda Đilasovih tviter botova.

Zavučeni su u virtuelne rupe, kao bedni miševi koji propagiraju verbalno nasilje sa željom da, a to je odavno jasno, ono pređe na ulice, da se prolije krv za Đilasa gubitnika kojeg narod odavno neće.

Pokušavaju da jednu lopužu vrate na državne jasle. Ali neće to baš tako moći!

Nikada neće slomiti državu, a posebno ne svojim svakodnevnim toksičnim tvitovima i brutalno lažljivim medijima. Strašno je koliko je nisko pala ta Đilasova tviter banda. Sada joj smeta što Danilo poznaje vrhunske kuvare - rekao je Miloš Vučević, zapitan šta je sledeće.

- Jednom mladom čoveku ne dozvoljavaju da živi normalno.

Terorišu ga po svojim bolesnim portalima i društvenim mrežama. Ne prezaju ni od čega da udare na njegovog oca, kojem nisu ni do malog nokta.

Primitivizam je samo izraz Đilasive nemoći. A uskoro će na izborima dobiti pravi odgovor na kampanju laži koju vodi po svojim plaćenikčim medijima - zaključuje gradonačelnik Novog Sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (8)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!