HOĆEMO DA POKAŽEMO SOLIDARNOST! Vučić poručio - Možemo da primimo migrante iz Avganistana, ali ne više od 500

Novosti onlajn

05. 09. 2021. u 11:25

PREDSEDNIK Srbije poručio je da Srbija može da primi do 500 izbeglica iz Avganistana, ali ne više od toga.

ХОЋЕМО ДА ПОКАЖЕМО СОЛИДАРНОСТ! Вучић поручио - Можемо да примимо мигранте из Авганистана, али не више од 500

Foto: Printskrin

- Više od 500 ljudi nećemo da primamo. Hoćemo da pokažemo solidarnost, ali nećemo da budemo parking za izbeglice - rekao je Vučić.

Vučić je ponovio da nemačka kancelarka Angela Merkel uskoro dolazi u Srbiju, ali da ne može da otkrije tačan datum posete.

- Brinem za budućnost Evrope posle Angele Merkel - rekao je Vučić.

Predsednik se zahvalio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu na podršci Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (9)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!