PRAVNI tim ministra finansija Siniše Malog ocenio je, povodom odluke Senata Univerziteta u Beogradu da mu se oduzme doktorska diploma, da je reč o nezakonitoj političkoj odluci koja se donosi u jeku kampanje za predstojeće izbore.

Komentari (4)

Mikiboy

23.12.2021. 20:52

Pa i da je to tacno, evo sada je postavio domaci zadatak svim ekonomistima sveta da od jedne totalno urusene ekonomije napravi najbrze rastucu ekonomiju u Evropi.Moram da kazem,kapa dole Sinisa a zuti neka samo lazu sebe da su neka elita.Elita bez rezultata.

Ivan Zgrozeni

23.12.2021. 21:43

Када је Суд могао поништити пресуду Дражи Михаиловићу, зашто не би могао и Синиши Малом издати нову Судску- Диплому. Ионако, код нас Судови су изнад државе.

Borba za istinu

23.12.2021. 22:23

Nažalost na UB je situacija strašna, ljudi kradu radove, ideje, dobijaju projekte i materijalna sredstva na osnovu tudjeg rada. Proteruju i ne cene kvalitet. Ostaju samo nekvalitetni... I ti napreduju, ostane na dve načine, najstrašnijim mobinog i omalovažavanjem proteruju sa Fakulteta. Njihove plagijate i krađe niko ne spominje, a oni imaju pravo da komentarišu nekoga i ocenjuju. Definitivno politički proces, što je nedopustivo!!! Čim neko uđe u politiku, ili bude na funkciji plagijator... A fakulteti puni redovnih profesora sa plagijatima, koji ne rade nista, maltretiraju i proteruju kvalitetne ljude, čiji su izbori bili problematični, a oni su to zaboravili... Mislim da ovaj doktorat definitivno nije plagijat, jasno postoji dozvoljen procenat preklapanja teksta... Ali pre svega je problem politička odluka. Želim da pobedi istina, kakva god bila!