"IMATE ZADATAK DA SMIŠLJATE AFERE SVAKI DAN": Članovi SNS-a o najnovijim lažima Marinike Tepić

Novosti onlajn

11. 01. 2022. u 14:49

ČLANOVI Srpske napredne stranke reagovali su na najnovije laži koje je iznela Marinika Tepić.

ИМАТЕ ЗАДАТАК ДА СМИШЉАТЕ АФЕРЕ СВАКИ ДАН: Чланови СНС-а о најновијим лажима Маринике Тепић

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Rekao ti tajkun da moraš još žešće da ga braniš i ti odmah krenula u akciju. Šta bi on bez tebe! Nema te ravne u gadostima! Jesi li se isto tako sekirala i za novinara kome si spremala šut kartu iz Pančeva, jer nije igrao kako ti sviraš? Za gazdu znamo da brineš, zbog novčanika - napisala je Nevena Đurić.

- Kada od Đilasa dobijaš mesečnu platu, a bonuse od svojih prijatelja narko dilera to izgleda ovako. Za ovu političku nakazu koja uživa da crta mete na čela tuđe dece, nije ni kokošinjac, zmijarnik je njen habitat - rekla je Bojana Radaković.

- Bizarno je što ti i ostali uposlenici u Multikomu dobijate platu od tajkuna Đilasa, koji se obogatio tako što je opljačkao građane Srbije, a za tu platu imate zadatak da izmišljate afere svaki dan, prvenstveno targetirajući decu predsednika A. Vučića i sve koji ga podržavaju - rekla je Ivana Nikolić.

- Koliko je žutog tajkuna Dragana Đilasa zabolela istina pokazuje to što danima prvi megafon Multikom stranke kokodače o jednom video snimku. Šta je sporno? Šta ste mislili? Da građani ne vide šta vam je plan, šta vam je cilj? Mnogo ste se prevarili - napisao je Nemanja Joksimović.

- Razvezao Đilas čopor besnih drugosrbijanskih pasa na čelu sa Marinikom Orić. Boli ih izrečena istina i to što im je jasno stavljeno do znanja da su obični antidržavni bednici i talog ovog društva, koji je spreman da lažima uništava živote Vučićevoj deci, zarad para tajkuna Đilasa - rekao je Miloš Terzić.

- Pouzdanost informacija Marinike kokošarke svi znamo... pouzdane kao za kokoške dilere droge u Moroviću. Po kom li sad gazdinom istraživanju utvrdiše da Vučić loše stoji među građanima? Možda anketirali građane...u krugu Multikom zgrade i sa sigurnošću od 120% dobili rezultate - rekao je Zoran Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna