PREDSEDNIK Srbije poslao je video poruku podršle Novaku Đokoviću i odgovor premijeru Australije.

lence

14.01.2022. 17:42

predsednice iznova i iznova dokazujete koliko ste veliki drzavnik,koliko ste veliki covek.zato nas i napadaju jednu malu zemlju na balkanu uzdigao iz pepela i beznadja gle cuda izabrani predsednik od namucenog naroda .uzdigao je kao feniks.hvala predsednice srecna vam pravoslavna nova godina i ziveli Vi nama sto godina.

Dragan

14.01.2022. 18:01

Da dodam. Gospodine Vučicu pošaljite Australijskog ambasadora kući. koliko ta mera izgledala oštra nije ni prineti odluci Australijske Vlade, jer Novak je nas veliki svetski ambasador koji je na brutalan način maltretiran i isteran iz ove zemlje.

Atila

14.01.2022. 18:02

БРАВО ВУЧИЋУ! Тако се Срби и Србија брани.Недај на своје туђе недирај,ако те дирне врати дупло мој СРПСКИ народе.

Dejan

14.01.2022. 18:19

Novak je mnogima trn u oku zbog svoje uspesne karijere a Australija je definitivno pokazala da spada u tu grupu ljubomornih i zavidnih. Ali koliko god se Australija trudila da unisti Novaka, on ce izaci iz svega ovoga jos jaci.

Leštanac

14.01.2022. 18:45

Poštovani čitaoci VN, ovo što Australijske vlasti rade nad našim Noletom je čist fašizam, ali još gori nego Nemački. A to radi deo Engleske zajednice, jer nemogu da shvate da je jedan Srbin, iznad nacije koja smatra sebe "gospodskom" i da je tenis sport kojim se bave gospoda. To što rade nije ništa za unutrašnju politiku, već da dokažu da su iznad malih nacija. Bednici bedasti.

električar

14.01.2022. 19:41

Nema se šta više reći, osim: BRAVO, PREDSEDNIČE !!! To je ta "demokratija", to je ta "privatnost", to je to " nezavisno sudstvo" ... A o svemu tome nama nešto "sude" kroz "otvaranja poglavlja" !!!

Miro Markovic

15.01.2022. 03:40

Ја нисам ни политичар нити правник да бих се разумео у "игре великих сила и држава". Ја сам честити Србин, који воли све наше успешне спортисте из свих области спортова. Па како бих ја као Србин и велики навијач Новака сада могао да му окренем леђа? Никако и никада ! Он није мој. Он је син његове породице, али је и мој на неки начин, јер заједно припадамо једном историјском народу, србском народу, најстаријем народу Европе. Бог све види и Он ће о свему да одлучи, када за то дође време.