"NAROD ĆE VAM U APRILU OBJASNITI GDE VAM JE MESTO" Nedimović odgovorio Mariniki Tepić i Dejanu Bulatoviću

Novosti online

15. 01. 2022. u 11:03

MINISTAR poljoprivrede Branislav Nedimović reagovao je povodom izjava Dejana Bulatovića, potpredsednika SSP, i poručio je opoziciji da su izgubili kompas, ali da će im narod u aprilu pokazati gde im je mesto.

НАРОД ЋЕ ВАМ У АПРИЛУ ОБЈАСНИТИ ГДЕ ВАМ ЈЕ МЕСТО Недимовић одговорио Мариники Тепић и Дејану Булатовићу

Foto N. Fifić

- Da li kvaziopozicija stvarno misli da ako sto puta ponovi da SNS i Aleksandar Vučić moraju da odu s vlasti, da će se to i desiti? Da li stvarno misle da ako sto puta slažu i izmisle afere da će one postati istinite? To što ste uzeli nekog ko nije iz kruga dvojke da vam, ako mogu tako da kažem, "vodi" poljoprivredu u stranci, to ne znači da ste završili posao. Posebno ne nekog Bulatovića koji većinu vremena potroši naglabajući o tobožnjim aferama i stanju na selu, o kojima uzgred nema blage predstave, ni da li su tačne, ni šta tu ko od njih i o čemu laže - rekao je Nedimović.

On kaže da je Bulatović barem mogao da ukaže Mariniki Tepić da se "ne blamira sa kokoškama u Moroviću za koje joj se priviđalo da su narkodileri".

- Kad već ništa drugo ne zna, ni o izmišljenim aferama, o poljoprivredi tek, mogao je bar to da zna, jer mu je farma na samo 20 km od kuće. Šta od takvih onda i očekivati da mogu da urade dobro i pametno? Mada, možda je i znao, ali je onda još gore po njega, jer je svesno sa svojom koleginicom Marinikom slagao građane Srbije i po ko zna koji put su se do guše uvalili u svoje laži - istakao je ministar poljoprivrede.

Nedimović je rekao da bi i on voleo da je u životu postizao ciljeve i menjao stvari samo izgovarajući želje, ali da to tako ne ide.

-  Narod mora da vidi da ste nešto uradili. Mora da vidi da ste bar onu kućicu za kera koju sam vam pominjao napravili propisno i pošteno. Vidim da niste još, a i pošto vam je mozak namešten da smisli samo kako će u fotelju da se smesti, zato je nećete ni napraviti, niti odmaći igde. Pošto se vidim nadate i glasu ponekog seljaka, probajte onda da među njih pošaljete nekog ko će znati da im ponudi bar neko konkretno rešenje, a ne da im priča kako će oni koji su ih brutalni pokrali, sada da ih čuvaju. Bez brige gospodo. U lažima jeste izgubili kompas, ali će vam narod u aprilu objasniti gde vam je mesto, kad već meni ne verujete - zaključio je ministar Nedimović.

BONUS VIDEO: PRED SRBIJOM NOVI AUTO-PUTEVI I PRUGE - Pogledajte šta nas očekuje u ovoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024