GORAN Radosavljević Guri, koji je bio komandant Operativno-potražnih grupa na Kosovu, izjavio je povodom 23 godina od sukoba u Račku, da Albanci nikada neće priznati da je tada perfektno izvedena akcija, koja je bila potpuno legitimna.

Komentari (5)

vladimir

15.01.2022. 15:36

Sa ove distance vidimo da je Amerika u potpunosti kontrolisala UN i SB. Da je taj fašistički zlikovac Voker na sličan način izazivao ratove u Južnoj Americi. Čak su Amerikanci 42 puta uspešno izvršili smenu vlasti u Južnoj Americi a 17 puta direktno vojno angažovali i ubili im 4 predsednika. U Vijetnamu su za jedan dan ubili i otrovali 143 000 Vijetnamaca , od ukupno 2 miliona ubijenih. Libiju su vratili u kameno doba a sisaju njihovu naftu besplatno kao i u Iraku i Siriji. Bušovi su lično opljačkali 5,7 milijardi dolara iz programa " nafta za hranu". Na Avganistan su bacali ogromne tkz buster bombe sa OS uranijumom od 1 - 5 tona. U okolini Kabula i nekih drugih gradova bacali su prave male atomske bombe. ( izvor : pukovnik Američke vojske prof. dr.medicinske radijacije Ataf Duraković, koji je nadgledao tim koji je poslao u Avganistan, Irak i Balkan. To je čovek rođen u Stocu, doktorirao medicinu u Zagrebu i bio pukovnik Američke vojske, umro je 16. decembra 2020.g. Ostavio je veliki broj naučnih radova iz oblasi radijacije i uticaju na zdravlje ljudi i prirode)". Bio je protivnik OS uranijuma. A utvrdio je da je OS uranijum mešan sa Neosiromašenim uranijumom kako on kaže). Veći deo njegovih izveštaja sa terena i naučnih radova sam pročitao kao i preko 200 njegovih predavanja na ovu temu

Zoranm

15.01.2022. 17:39

Ovo je covek koji je likvidirao bracu Bitici i izazvao bombardovanje Srbije. Zbog njega glavom su platili mnogi ukljucujuci i predsednika Milosevica.