OGLASIO SE I MINISTAR LONČAR: Skup različitih kriminalnih klanova želi da likvidira Vučića

Novosti onlajn

22. 01. 2022. u 16:32

NAJNOVIJI dokazi policije jedne države iz EU i Evropola o planiranom atentatu na predsednika Vučića ne samo da moraju da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom, već i dokazuju ono što svi znamo - da oni koji su napravili plan likvidacije i organizovali pomagače i izvršioce da ubiju predsednika Srbije žele obezglavljenu Srbiju koja će biti džak za udaranje svima, navodi ministar i član Predsedništva SNS-a Zlatibor Lončar.

ОГЛАСИО СЕ И МИНИСТАР ЛОНЧАР: Скуп различитих криминалних кланова жели да ликвидира Вучића

Foto: Printscreen/Euronews

- Taj monstruozni skup različitih kriminlnih klanova dirigovan iz političkih centara moći želi da likvidira Aleksandra Vučića, jer je on, ne samo neprikosnoveni borac protiv svih oblika kriminala, već i najznačajni faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope i tvorac obnovljene, nezavisne, bezbednosno i ekonomski jake Srbije, koja dok je on živ nikada više neće biti na kolenima. 

- Verujem u snagu srpskih bezbednosnih institucija, službi i organa od kojih očekujem, kao i svi građani Srbije, i apsolutnu zaštitu zdravlja i života vrhovnog komadanta, ali i informacije i privođenje pravdi svih lica koja su na bilo koji način učestvovala u ovom jezivom planiranom atentatu na našeg predsednika i državu - naveo je ministar Lončar. 

BONUS VIDEO: 

SINIŠA MALI: Još 10 dana prijave za subvencije za e-fiskalizaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)