VULIN ZGAĐEN REAKCIJAMA SRPSKE "ELITE": "Nezadovoljni su zato što atentat na Vučića nije uspeo"

Novosti online

28. 01. 2022. u 10:48

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, gostujući u dnevniku Radio televizije Srbije, istakao je da je zgrožen reakcijama jednog dela javnosti, takozvane elite, koja žali zato što atentat na predsednika Vučića nije uspeo.

ВУЛИН ЗГАЂЕН РЕАКЦИЈАМА СРПСКЕ ЕЛИТЕ: Незадовољни су зато што атентат на Вучића није успео

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Ono što me je zgadilo, moram priznati, jeste reakcija dela javnosti ove elitističke takozvane javnosti koja misli da je najbolja, najpametnija, ovih slučajnih Srba iz kruga dvojke koji su nezadovoljni ne zato što se saznalo za atentat, već zato što atentat još uvek nije uspeo. I onda ismevaju i onda govore gadosti, ljuti zbog toga što je Aleksandar Vučić živ i zbog toga što naše službe čine sve što je potrebno da nastavi da bude živ i da bude siguran i da bude bezbedan. Trebalo bi da nam odaju priznanje za to. Ili da budu bar deo zajedničke borbe protiv toga. A ovde vidite samo jed zašto ga nisu ubili, zašto je služba uspela nešto da uradi pre toga - istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin. 

Ministar policije je istakao da će srpska policija i sve strukture bezbednosti učiniti apsolutno sve da do atentata i ubistva predsednika Srbije ne dođe. 

- Kada je u pitanju sam atentat, mi veoma vodimo računa o svakom detalju, trudimo se da saznamo sve što možemo da saznamo. U pitanju su, ipak, državljani različitih zemalja, koji se ne nalaze svi na jednom mestu, ali imaju veliku moć, imaju puno novca i imaju sposobnost da dođu do ljudi i u Srbiji koji bi bili u stanju da urade i takav zločin za novac. Na službama bezbednosti je da se protiv toga bore, jedan od razloga zašto smo izašli u javnost jeste da im posao učinimo težim, jeste da podelimo svoja saznanja sa javnošću, bar ono što možemo da podelimo, ali da njima pokažemo da znamo ko su, da znamo gde su. Mi ćemo učiniti sve da se ovakav zločin ne desi - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na RTS-u.

BONUS VIDEO: PRED SRBIJOM NOVI AUTO-PUTEVI I PRUGE - Pogledajte šta nas očekuje u ovoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)