ZA ZVANIČNI Beograd dolazi u obzir samo Zajednica srpskih opština na principima na kojima je dogovorena u Briselu, sa jasnim izvršnim ovlašćenjima, na koju se obavezala Priština, garantovale i EU i SAD.

Nikola

29.01.2022. 09:08

To pokazuje koliko su slabii sve više nebitni u geopolitici i diplomatiji. Jedino su vojno još jsko moćni ali i tu su u problemu jer nisu jedini! Mi treba da izdržimo još jako malo,i biće sve ok!

Jelena

29.01.2022. 09:41

Ko je amerika da gura nos u dvorište Srbije. Ko su oni. Fašisti, iz čista mira bombardovali srpski narod, pobili decu, oteli teritorij.....i sad nije jasno otkud toliko autošovinista u Srbiji koji se bore za ameriku. Ne treba ih primati i razgovarati i dosta.

Prellee

29.01.2022. 10:07

Amerikanci od 90 godina se igraju sa inteligencijom srpskog naroda na podrucju nekadasnje EX-YU.Igraju na kartu da Albance ne mogu privoliti ninasta i onda sve rade na stetu Srba, na koji nacin, dobro se zna, bully ponasanjem i zavrtanjem ruku.Sve sto su napravili od tih 90 godina su uradili na nasu stetu i sad traze uvazavanje i popustanje na nasoj strani.Od priznanja Kosova, nisu u stanju rijesiti, niti hoce, registarske tablice.Uzese mi 30 najboljih godina zbog svog nacina biranja nacina kako da nas prevare i opljackaju. Oni u Americi se ne mogu lako obogatiti, tamo su pravila poslozena i sve se vidi.Zato krstare Istokom EU (Ukrajina je ekstrem toga) i gledaju gdje se mogu prikaciti (u Ukrajini na Pipeline gas) i OBOGATITI. Ako Rusi se tereta ne rijese, svijet ide u novi neokolonijaluzam u izvedbi Americki greedy people.

Boris

29.01.2022. 10:32

Njemu bi bilo najbolje da nastavi tamo gde mu je rodjak Pablo stao treba mu dati do znanja da Kosmet nema aman bas nikakve veze sa Latinima a i Anglosaxonima