DAČIĆ: GO SPS danas o podršci Vučiću i izbornim listama

Tanjug

12. 02. 2022. u 13:25

PREDSEDNIK Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas, pred sednicu Glavnog odbora stranke rekao je da će biti doneta odluka o podršci zajedničkom kandidatu na predstojećim predsedničkim izborima Aleksandru Vučiću, kao i da će sam Dačić biti nosilac svih lista SPS na predstojećim izborima.

ДАЧИЋ: ГО СПС данас о подршци Вучићу и изборним листама

Foto: Tanjug

Dačić je rekao da će SPS nastupiti u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom i Strankom Zeleni Srbije, a da su otvorena vrata i za saradnju sa udružzenjima i pokretima.

Rekao je da će SPS svoju politiku temeljiti na patriotizmu, Srbiji, pitanjima socijalne pravde i klasičnim temama levice.

Ocenio je da je cilj da SPS na parlamentarnim izborima ostvari cilj od 10,5 odsto, kao i na prošlim i izneo očekivanje da će bolji rezultat imati na izborima u Beogradu, gde će imati dobrog kandidata.

Dačić je podsetio da je ovo treći izborni ciklus u kojem SPS izlazi u koaliciji sa partijom Zeleni Srbije, što je, kako je rekao, "dokaz da je SPS bio zelen mogo pre nego što su neki drugi pozeleneli".

- Lubenica je spolja zelena, ali je iznutra crvena - rekao je Dačić i ocenio da je za priče o nekakvim novim zeleno-levim kolaicijama kasno. Glavni odbor SPS danas će utvrditi listu kandidata za parlamentarne izbore, kao i kandidate za buduće funkcije, a Dačić je najavio da je on kandidat stranke za premijera.

Gradska organizacija Beograda o listi kanidada za gradske izbore odlučivaće u ponedeljak.

BONUS VIDEO - VUČIĆ JASAN: Srbija je vojno neutralna i ne postoji to "nekad ili možda"! U NATO ne želimo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!