NAPREDNJACI PREDALI LISTU ZA BEOGRADSKE IZBORE: Šapić se zahvalio građanima na podršci, uveren da prestonica ide u dobrom pravcu (FOTO/VIDEO)

J. D./Novosti online

16. 02. 2022. u 16:51

SRPSKA napredna stranka (SNS) prva je danas u 17.00 časova Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) predala listu za beogradske izbore raspisane za 3. april.

НАПРЕДЊАЦИ ПРЕДАЛИ ЛИСТУ ЗА БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ: Шапић се захвалио грађанима на подршци, уверен да престоница иде у добром правцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" potpisima je podržalo oko 12.500 građana.

Listu su predali prvi na listi SNS za beogradske izbore potredsednik SNS Aleksandar Šapić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

Pošto je komisija utvrdila da je sve u redu, prisutni su aplaudirali, dok su se Šapić i Glišić rukovali sa predstavnicima gradskih vlasti.

Šapić se potom obratio novinarima, zahvalivši se svima koji su sinoć potpisima podržali SNS.

- Došli su da podrže infrastrukturni i komunalni razvoj grada, nove bolnice, vrtiće, bulevare, pozorišta, stadione... Beograd se strahovito brzo menja, i mnogi više ne mogu da prepoznaju grad - rekao je Šapić.

Kandidat za gradonačelnika Beograda kaže da uvek možemo i moramo bolje, i da će u sledećem mandatu tražiti poverenje ljudi na delima.

- Uvereni smo da Beograd ide u dobrom pravcu, i zanimljivo je i da su oni koji nisu glasači SNS zadovoljni razvojem grada. Ja verujem da je Beograd Njujork jugoistočne Evrope, i da je naš grad odavno postao centar celog regiona. Mi smo tu da pokušamo da na izborima dobijemo poverenje građana kako bi Beograd postao još bolji - rekao je Šapić.

Foto: J. D.

Foto: J. D.

Foto: J.Dinčić

Foto: J. D.

Podsećamo, Srpska napredna stranka prva je danas u 15.00 časova RIK-u predala listu kandidata za parlamentarne izbore raspisane za 3. april.

Listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" potpisima je podržalo više od 58.000 građana.

Listu su predali potpredsednica SNS Ana Brnabić, kao i kandidati za poslanike Danica Grujičić, Lazar Ristovski, Marija Zdravković i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!