ŽELIM VAM BLAGOSTANJE I PROSPERITET: Lavrov uputio čestitku povodom Dana državnosti Srbije

Novosti onlajn

17. 02. 2022. u 12:16

MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov uputio je čestitku ministru spoljnih poslova Srbije Nikoli Selakoviću povodom Dana državnosti, uz poruku da je cilj da se nastavi aktivan dijalog sa Beogradom o svim pitanjima bilateralne i međunarodne agende.

ЖЕЛИМ ВАМ БЛАГОСТАЊЕ И ПРОСПЕРИТЕТ: Лавров упутио честитку поводом Дана државности Србије

Foto: Profimedia

- Visoko ocenjujemo dinamiku rusko-srpske saradnje koja se odvija u koordinatama strateškog partnerstva i zasnovana je na viševekovnim duhovnim vezama između naroda naših zemalja - naveo je Lavrov u čestitki.

Lavrov je uveren da će važni dogovori, koje su Rusija i Srbija do sada postigle, doprineti daljem jačanju međusobnog političkog poverenja i dati snažan podsticaj saradnji u oblastima od vitalnog značaja za dve zemlje.

- Želim Vam dobro zdravlje i uspeh, a svim Vašim sunarodnicima blagostanje i prosperitet - zaključio je Lavrov.

Srbija Dan državnosti - Sretenje slavi u spomen na početak Prvog srpskog ustanka 15. februara 1804. godine i čin proglašenja Sretenjskog ustava Kneževine Srbije 15. februara 1835. godine.

BONUS VIDEO: 

KRIZA KOJA BRINE CEO SVET: Da li će narasle tenzije oko Ukrajine eksplodirati u rat?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!