"ISKALJUJU BES NA BILBORDIMA": SNS osudila političko nasilje u Novom Sadu

Novosti online

25. 02. 2022. u 11:06

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje političko nasilje koje ovih dana u Novom Sadu sprovode oni koji zbog nedostatka podrške među biračima, bes iskaljuju na bilbordima kandidata za izbore naše stranke, saopšteno je iz SNS-a.

ИСКАЉУЈУ БЕС НА БИЛБОРДИМА: СНС осудила политичко насиље у Новом Саду

Foto: SNS

- S obzirom na to da su nam izbori 3. aprila sve bliži, iskreno se nadamo da je ovaj potez jedan od poslednjih  primitivnih činova znanih i neznanih organizacija, pokreta i stranaka, koji će se posle poraza u političkoj utakmici, sami ugasiti i zauvek nestati sa političke scene - stoji u saopštenju stranke.

Foto: SNS

- Za razliku od onih kojima su bliski razbijanje, uništavanje bilborda, upadi u državne institucije, maltretiranje građana, napadi na policiju i slično, Srpska napredna stranka u predizbornoj kampanji koristi samo civilizovane metode predstavljanja svog Programa i kandidata. Predizborna okupljanja bez ijednog incidenta, nastupi u medijima, podela propagandnog materijala, razgovor sa građanima, predstavljanje stranke i kandidata na za to predviđenim mestima – to je najkulturniji vid kampanje koji primenjuje Srpska napredna stranka na putu do još jedne u nizu izbornih pobeda u poslednjih deset godina. Mi u stranci smo svesni da je nasilje jedini način na koji uništitelji Srbije mogu i žele da se vrate na vlast, ali taj film se poslednji put davao 5. oktobra 2000. godine i neće više nikada - navodi se.

Foto: SNS

- Svi oni kojima je Srbija u srcu, kojima je stalo do njenog prosperiteta, vandalima sigurno neće pokloniti poverenje na izborima, dok ćemo mi i posle 3. aprila nastaviti  izgradnju Novog Sada, Vojvodine i Srbije koja traje neprekidno već deset godina. Zajedno možemo sve! Do pobede - zaključuje se.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!