JOKIĆ POTPISAO ZA SNS! Vučić potvrdio da je dobio podršku velikog košarkaša

Novosti online

31. 03. 2022. u 16:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima na predizbornom skupu u Sportskom centru Voždovac u Beogradu na kojem se dotakao i teme podrške koju SNS-u pružaju razne eminentne ličnosti iz Srbije, među kojima je i srpski košarkaš Nikola Jokić.

ЈОКИЋ ПОТПИСАО ЗА СНС! Вучић потврдио да је добио подршку великог кошаркаша

Foto: Tanjug/Tanjug AP

- Govorili su šta su hteli, a jedino što ste mogli da čujete je mržnja prema nama. Pa su govorili nije Nikola Jokić potpisao. Jeste Jokić potpisao, pokazaću vam potpise. I potpisale su hiljade njih, zato što je svim tim ljudima dosta njihovih pritisaka i laži. Pet godina sam slušao najgore klevete, da sam ubica i ubio sopstveno dete. Ali nisu se setili da izbroje kilometre auto-puta. Dela govore, a njihove laži ćemo pobediti sve - ističe on.

BONUS VIDEO - Atmosfera na velikom mitingu SNS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!