NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

TO što Brisel od izbijanja ukrajinske krize našu privrženost Evropskoj uniji gotovo isključivo meri "mržnjom" prema Rusiji, ponovo je oživelo zahteve da naša zemlja odustane od evropskih integracija i zauzme kurs političke neutralnosti.

Dragan

22.04.2022. 18:44

Izgleda da je milopević bio u pravu mi ćemo dobiti poziv za ulazak u eu kada se ona bude raspala, a po svemu sudeči to će biti uskoro. Kada rusi završe sa ukrainom, pa se okrenu prema ovim,, neprijateljskim,, državama koji su im blokirali novčana sredstva i imovinu! Mislim da će to biti vrlo bolno za eu i 4 rajh.

Simon

23.04.2022. 09:04

Srbiji i ne treba takva nazovi unija,nema nama mesta tamo ,nećemo da budemo ničije sluge bolje biti svoj gospodar i domaćin nego tudji sluga.

Vera

23.04.2022. 11:01

Što nas pritiska Brisel ali što nas pritiskaju i srpski mediji! A znamo ko drži te medije! Kilometarski tekst koji ima samo zadatak da nas uplaši ali mi smo takav narod: što nas više pritiskaš to pružamo veći otpor! Bilo bi dobro da da to već jednom shvate oni koji naređuju medijima.

Milan Toplica

24.04.2022. 14:27

ОУ је шарена лажа за мале и сиромашније државе попут ових Балкаски,ту ћемо бити изгубљени и нестати у њиховим лажима и обећањима.Посебно што ће нам бити забрањено изговарати дасмо Срби да Косово не спомињемо и сли.ствари.У тој Европи бићемо задња рупа на свирали.