PREDSEDNIK SDA Bakir Izetbegović sinoć je komentarisao aktualnu političku situaciju u BiH s osvrtom na pregovore o izmeni Izbornog zakona u BiH i istakao da "SNSD i HDž nemaju pravo redukovati 60 posto"probosanskih" snaga u jednu trećinu vlasti".

baager

01.05.2022. 12:00

Ne brinite za njega cim zapuca i on ce kao i babo ,prvi avion i direkt Ankara ,a vi se koljite, ,onda ce njegov sin zauzeti njegovo mesto u vladanje sultanatom Izetia tj nekadasnjom BiH. Pravo resenje je da se bosna i hercegovina razdvoje,,lepo pise B i H,,vratiti u stanje pre spajanja nemoguceg,,to ce oslabiti pozicije umisljenog sultana,,bolje mu je i to nego novi Milos Obilic pa makar iz redova postenih i pravednih muslimana

Mr Radomir Scepanovic

01.05.2022. 14:08

Дејтонским споразумом. Србија је изгубила 51% своје теритирије! Због БиХ је избио Први светски рат! Метак Гаврила Принципа, који је променио историју! Метак који је срушио Аустро-Угарско царство! То Србији никада нису заборавили! Биће тога још!

Ljube

01.05.2022. 18:51

Bliski Istok ,narednih decenija ,to je Balkan ,a i cela Istocna Evropa . Zna Amerika ,( ZAPAD) da je to najbolji profit za sledeci duzi period .