BRNABIĆEVA ČESTITALA VUČIĆU: Živela Srbija! Živeo predsednik Aleksandar Vučić!

Novosti online

31. 05. 2022. u 13:54

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić čestitala je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću novi mandat i položenu zakletvu.

БРНАБИЋЕВА ЧЕСТИТАЛА ВУЧИЋУ: Живела Србија! Живео председник Александар Вучић!

Foto: N. Skenderija

- Čestitam @predsednikrs na drugom mandatu predsednika Republike Srbije. U ovim izazovnim vremenima, građani Srbije napravili su mudar izbor i doneli odluku u najboljem interesu naše Srbije i svih naših građana. Živela Srbija! Živeo predsednik Aleksandar Vučić! - napisala je Brnabić na Tviteru.

Podsetimo, Vučić je u obraćanju nakon polaganja zakletve rekao da tokom svog mandata želi da radi više, ali ne za sebe, nego za Srbiju, kao i da mu je ideal dobrobit svih građana.

- Ne postoji veća čast i obaveza od one koje ti daje da vodiš svoju zemlju. Sve to i obavezu, i dužnost, i čast, i ponos dobio sam od građana na izborima. Želim da budem predsednik svih i za sve, prvi po obavezama i poslednji po privilegijama. Da radim više i ne tražim ništa za sebe, ali tražim sve za Srbiju - rekao je Vučić.

Vučić je kazao i kako ima veliku čast da preuzme dužnost predsednika, ali i obavezu jer to čini u prelomnim vremenima, pre svega zbog dešavanja u svetu.

- Prioriteti mog drugog mandata glase: Mir, stabilnost, nezavisnost u odlučivanju, sloboda, sigurnost, zdravlje, Evropa, rad, rad i rad. Srbija je proizvod naših misli, snova i dela, naš ideal, naš cilj, svest, znanje o tome gde smo.

Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?