DOČEK ZA PREDSEDNIKA NA ODVRAĆENICI: Vučića pozdravio okupljeni narod (VIDEO)

Novosti online

06. 07. 2022. u 15:37

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je bio u poseti opštini Ivanjica u Moravičkom okrugu, a zatim se uputio ka Goliji i prema TC Odvraćenica.

ДОЧЕК ЗА ПРЕДСЕДНИКА НА ОДВРАЋЕНИЦИ: Вучића поздравио окупљени народ (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Predsednik Vučić stigao je na Goliju, gde trenutno razgovara sa okupljenim građanima. Na Goliji će biti predstavljen projekat razvoja turizma ove srpske vazdušne banje.

- Zaista neverovatna priroda. Zlatibor je lep, ali ovo izgleda još lepše. Pogled na Pešter, zaista nestvarno - prokomentarisao je predsednik.

- Za dva sata će se stizati ovuda auto-putem i uskoro može Golija da bude vrednija i od Kopaonika i od Zlatibora - rekao je Vučić.

Predstavnici opštine Ivanjica zamolili su Vučića da se Golija ne pretvori u Zlatibor, odnosno da ne bude toliko individualne gradnje.

- To je na predsednicima opština, nadam se i ja da neće tako biti - kazao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (56)

HELIKOPTERI POKAZALI SILU: Vojska Srbije ispunila sva očekivanja na Pešteru (VIDEO)