DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Srbi žele formiranje Zajednice srpskih opština, a ne dokumenta lažne države Kosovo i ocenio da je glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi izgubio svaki kredibilitet da govori o procesu dijaloga i postignutim sporazumima.

Komentari (15)

Bojsa

06.08.2022. 15:10

Resenje svih problema, koji su prakticno etnicke pozadine, netrpeljivost doseljenih Albanaca iz maticne drzave na srpsku zemlju, prema starosedeocima, nije u priznanju nepostojece drzave, jer je jasno vec da oni nikada ne bi bili suvereni, a uvek bi izgovor trazili u Srbima i Srbiji. Uvek su bili i ostace priznata manjina u suverenoj drzavi Srbiji, pa im najvise pripada neka vrsta autonomije. Treba da im bude hasno da ce tako ostati sa ili bez rata, jer ako hoce da zive u svojoj suverenoj drzavi, to je republika Albanija, kao njihova matica!

Jelena

07.08.2022. 12:14

Srbi nisu budale, da nasednu na papire koji neće ništa značiti u budućnosti. Da zloupotrebe naša prava, i ostave Srbe na KiM bez prava. E neće moći. Prozreli smo Kosovske Albance i Kurtijevu politiku.

BOGDAN

08.08.2022. 19:32

SRBI ZELE DA IMPERIJALISTICKA AMERIKA POVUCE SVOJE OKUPATORSKE CIZME IZ JUZNE SRPSKE POKRAINE I ZAJEDNO SA OKUPATORSKU VOJSKU POKUPI SVE SVOJE PLACENIKE SRBE KOJI ZA SAMO PARE RADE ZA DUBOKU DRZAVU PROTIV SVOG NARODA I DRZAVE.NIKAKVE OPSTINE NIKAKAVE ZAJEDNICE KOSOVO JE SRBIJA I TO JE TO.