KOLOSALNE RAZMERE BAHATOSTI PRIŠTINE: Odgovor na izjavu Vjose Osmani - ZSO samo po ovlašćenjima dogovorenim 2013. i 2015. godine

Novosti online

07. 10. 2022. u 20:26

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je da namera predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani da Zajednicu srpskih opština svede na nevladinu organizaciju pokazuje bahatost Prištine sa kojom se Srbija suočava.

КОЛОСАЛНЕ РАЗМЕРЕ БАХАТОСТИ ПРИШТИНЕ: Одговор на изјаву Вјосе Османи - ЗСО само по овлашћењима договореним 2013. и 2015. године

Foto Dragan Milovanović

Petković je na Tviteru povodom izjave Osmani da se ZSO može registrovati kao nevladina organizacija, poručio da Priština želi dijalog da pretvori u cirkus i dodao da će ZSO biti osnovana samo sa ovlašćenjima dogovorenim 2013. i 2015. godine u Briselu.

- To što Vjosa Osmani želi da dijalog u Briselu pretvori u cirkus, dovoljno govori o njoj. Njena namera, da nakon deset godina, svede ZSO na nivo NVO, pokazuje sa kakvim kolosalnim razmerama bahatosti Prištine se suočavamo! ZSO samo sa ovlašćenjima dogovorenim 2013 i 2015 - naglasio je Petković.

BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA - Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)