UCENE, pretnje i upozorenja da će Srbija biti kažnjena ukoliko ne zauzme kurs Brisela i ne uvede sankcije Rusiji nižu se kao na traci, pa je tako od juče ponovo aktivirana i mogućnost suspenzije bezviznog režima za naše građane.

Komentari (18)

Miki

14.10.2022. 21:17

Bice tesko ali stavljaju jos jednu omcu oko vrata i jos jedan adut putinu Gledajte koji ste monstrumi prema jednoj maloj drzavi koja hoce da vodi sopstvenu politiku!!!

dobrovoljac

14.10.2022. 21:45

uvedite vi njima carine na robu iz EU 25% pa da oni pune nas buzdet umesto sto dizete poreze sirotinji a njihovim firmama dajete subvencije i poreske olaksice

Gogi

14.10.2022. 22:16

A gde je tu demokratija? Ako kazu da vlade, Svet pociva na principu slobode govora i izrazavanja, kretanja, misli ili kritike. Zasto neko ne moze sam da odluci nesto? Zasto pritisci i ucene? Onda tu nema demokratije, to je autokratija.v

Nenad

14.10.2022. 23:09

Komunisticka EU bi da im Srbi budu karaula? Nisu im Srbi rasturili zemlje i bacili ih u bedu. Organizovati besplatan prevoz za sve migrante do EU!

Jovo

14.10.2022. 23:17

Razlog za uvodjenje viza Srbiji bas sada je da se smire razocarani prozapadno orjentisani Albanci na KiM kojeg zapad ne tretira kao drzavu i juce im je postavio dodatne uslove za dobijanje bez viznog rezima po ko zna koji put umesto zapocinjanja procedure za njegovo uvodjenje sto su Albanci ocekivali. Bezvizni rezim se daje drzavama a lazna drzava to nije i zato samo ona nema bezvizni rezim na Balkanu poslednjih 11 godina. Uvek su im nalazili neki izgovor da im ne odobre kao sto ce sada Srbiji naci izgovor da ukinu bezvizni rezim. Srbija i onako nece da uvede sankcije Rusiju i da prizna laznu drzavu u korist zapada kome je mnogo do toga stalo pa ce na ovaj nacin jednim udarcem dve muve i da primire Albance na KiM da ne budu sami i da kazne Srbiju koja ne ispunjava njihove zahteve.

Rale

15.10.2022. 03:26

Kada ovi Rusofili koji se junače po Srbiji budu čekali prvi put u redu za vizu za Grčku na more,ili u redu za 20 lit.goriva,kada dobiju otkaze po zapadnim firmama,a penzioneri ne dobiju penzije jer privreda ne radi pa nema para videću ih onda.Shvatite mi imamo nasu drzavu i nas interes,naseg predsednika koji treba da se izbori za bolji zivot naroda ,a ne tuđe drzave i njihovog predsednika šta me briga za njih bitni smo mi......

Ljubica

15.10.2022. 07:43

@Rale Protiv rata sam i treba krenuti sa pregovorima, ali pre svega treba prestati Ukrajinu pumpati sa toliko oružja, to do mira nikad dovesti neće.Što se pumpi tiče i ovi u Francuskoj čekaju, a uskoro će početi i po drugim zemljama.Na more će sigurno ići, jer to je u interesu Grčke, pa će oni sami naći rešenja. Znači Vi bi zbog mora dozvolili da Srbiju ucenjuje ko kako želi. Šta mislite šta će onda biti sledeći korak, ako se to dozvoli ?

Ljubica

15.10.2022. 07:59

@Rale Jel Vi zaista mislite da će i jedna od tih firmi sa zapada da radi u Srbiji, ako energenti budu jednako skupi, kao i kod njih ? Nisu oni iz brige i ljubavi u Srbiji, nego zbog povoljnih uslova za poslovanje.

Walter Pravicek

15.10.2022. 08:02

POŠTENIM putnicima u kolima,avionom,vozom ili drugim prometnim mogučnostima VIZA a za Ursulu ništa.Jao,što je vrhuška EU glup skup bez mozga.Pa ovi putnici imaju novac,imaju nekoga u EU, da se sretnu,privatno ili službeno,imajo za hotel,za hranu .Ili su turisti.Oni iz Afrike i Azije što se vucaraju po poljima,šumama ništa od toga.Kad se pojave znaju samo za svoja prava,a ništa o obavezama.Pa,dakle,mi nemamo nekih prava?Vlasnici stanova ili kuča samo čekamo,da idu dalje,jer tako svi maštaju o zapadnim državama EU.Pa uvedite vize za takve posetitelje u EU.

buki

15.10.2022. 08:57

Ukidanje viza, sankcije, pa šta? Bar ćemo početi da proizvodimo nešto, a ne da i čačkalice uvozimo iz EU! Odmor ćemo umesto u Grčkoj i drugim EU zemljama, provoditi na selu kod rodbine i pomagati im da nam obezbede jeftinu i zdravu hranu. Decu ćemo od malih nogu učiti da je rad stvorio čoveka, a ne nekim gej ''vrednostima''.Biće problema, ali ćemo ih rešavati u hodu i sigurno postati zdravija nacija, kako fizički tako i mentalno. Nema droge, nema nargila, nego motiku u ruke ako hoćeš da jedeš.