"TU SAM ROĐEN, TU OSTAJEM": Nastavlja se teror nad porodicom Petrović u Velikoj Hoči, stigla cisterna carine lažne države (VIDEO)

D. Z.

08. 12. 2022. u 13:32

U VELIKOJ Hoči je situacija i dalje napeta, i dok Milan, sin Srđana Petrovića, vlasnika vinarije, preti da će skočiti sa krova zbog prisustva naoružanih pripadnika policije tzv. Kosova i carinika, prema saznanjima "Novosti", trenutno je stigla cisterna carine tzv. Kosova kako bi zaplenila vino Petrovića.

ТУ САМ РОЂЕН, ТУ ОСТАЈЕМ: Наставља се терор над породицом Петровић у Великој Хочи, стигла цистерна царине лажне државе (ВИДЕО)

Foto: D. Z.

Vlasti tzv. Kosova prete da će zapleniti vino iz njihove vinarije jer Petrovići ne poseduju dozvole vlasti tzv. Kosova.

Situacija je izuzetno napeta, i čuje se kuknjava Srđanove supruge i Milanove majke.

Specijalci su opkolili kuću Petrovića, dok su meštani i dalje okupljeni i pokušavaju da spreče carinike u njihovoj nameri.

Meštani su takođe uzrujani, i ističu da pripadnici carine i policije sve ovo rade kako bi ih isterali sa njihovih ognjišta.

Srđan Petrović kratko je za "Novosti" rekao šta misli o pokušajima vlasti tzv. Kosova.

- Tu sam rođen, tu ostajem - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (7)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)