VRAĆANJE 1000 PRIPADNIKA BEZBEDNOSNIH SNAGA NA KiM: Beograd razmatra odluku - Petković izneo detalje

Novosti online

08. 12. 2022. u 23:11

SADA imajući u vidu da Kurti želi da izazove nasilje i protera Srbe sa Kosova i Metohije, Beograd će razmotriti povratak do 1000 naših bezbednosnih snaga na KiM po rezoluciji 1244, rekao je Petković na vanrednoj konferenciji.

ВРАЋАЊЕ 1000 ПРИПАДНИКА БЕЗБЕДНОСНИХ СНАГА НА КиМ: Београд разматра одлуку - Петковић изнео детаље

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

- Predsednik Vučić mnogo puta je ponovio da se više nikada neće ponoviti ni pogrom ni Oluja. Čini mi se da dovoljno dobro nisu shvatili oni koji treba da urazume Prištinu. Nećemo dozvoliti novu Oluju i proterivanje našeg naroda i stradanje našeg naroda na KiM - naveo je Petković na vanrednoj konferenciji povodom okupacije severa Kosova i Metohije

Podsetimo, više od 200 pripadnika Kosovske policije ušlo je večeras iz Južne u Severnu Mitrovicu i drži pod blokadom grad. Policajci su se rasporedili po obodu grada i blokirali čitavu Severnu Mitrovicu.

Pripadnici Kosovske policije bacili su i dve šok bombe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (107)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla