SA namerom da ospore Rezoluciju Saveta bezbednosti UN 1244, koja nedvosmisleno Kosovo i Metohiju tretira kao deo naše zemlje, u Beograd narednih dana dolaze izaslanici i diplomate zapadnih sila.

Komentari (14)

BOGDAN

13.12.2022. 08:20

EEEEEEEE ZAPADNI ZLOCINCINCI DA NAMA GLUPIM I PRIMITVNIM SRBIMA SKROJU KAPU PO NJIHOVA DVA ARSINA.I NJIHOVA DIPLOMATIJA STAP I SARGAREPA .EEE PA GTE TO IMA.JEDAN ARSIN ZA POSLUSNE A DRUGI ARSIN ZA NE POSLUSNE JE IMPERIJALISTICKA DIPLOMATIJA.

Draga

13.12.2022. 10:28

Licemeri, ignorisali su i SB kad su nas bombardovali i kasnije priznali Kosovo*, što i danas čine. Napraviše haos u celom svetu podrškom Ukrajini protiv Rusije, monstrumi.

Petar Veliki

13.12.2022. 11:50

Dakle, 1244 i ništa drugo. Ako su EU pregovori propali, postoje trostrano potpisani dogovori! U stvari, očigledno je da je u pitanju identičan scenario, sa istim, lošim glumcima, kao u slučaju - MINSKIH SPORAZUMA...., a gospođa Merkel je sve objasnila ovih dana... 1.000 Srpskih vojnika na Kosovo i Metohiju, koje mora da preveze 100 Srpskih tenkova.

Miro

13.12.2022. 11:59

Odličan potez naše diplomatije. Uporno tražiti povratak naše vojske na naše Kosovo,tražiti prebacivanje pregovora u UN,hitno uspostavljanje srpskih opština i više dijaloga sa SAD nego sa EU,od dva zla birati ono manje, barem kada su pregovori u pitanju. Biti uporan i dosadjivati im na isti način kao što oni nama rade po pitanju sankcija i priznavanju Našeg Kosova i Metohije.

Sloba

13.12.2022. 12:02

Zapad ne postuje nista. Minski sporazum je stvoren da bi se dobilo na vremenu i naoruzala ukrajina. Isto to sad rade sa kosmetom. Zavlace pricaju dok se siptari naoruzavaju. Pa kog oni prave budalom? Sve treba odbit dok se ne ispostuje rez 1244.ona je osnov za svaki dalji razgovor. Zapad brani ono sto je stvorio. Sbog zombija.. Sipzarsko kosovo i sa njima nema nikakvog razgovora. Gde su kina rusija i druge drzave. Zasto samo nemci i usa odlucuju o svemu. Ko su oni?

Prolaznik

13.12.2022. 12:23

Znalo smo da će se tako dogoditi. Spremite se za plaćeničke ulične nerede,podmićivanja ,ucene,sex,drogu,eliminaciju vodećih političara. Sve će metode koristiti samo da dođu do cilja a to je da Srbi nestanu sa Kosova. KiM ne sme pasti, ni korak nazad, pozadi je Srbija i Beograd. Ako Kosovo padne Srbija nestaje.

Nata

13.12.2022. 12:48

Jasno je da sa zapadnim silama nema smisla potpisivati bilo kakav sporazum ili dogovarati se o bilo cemu. Oni sve postuju samo dokle to njima odgovara. Osnivanje zajednice srpskih opstina je iz tog razloga potpuno besmisleno posto ce prvom prilikom to biti ukinuto. Kosovo i Metohija se mogu vratiti pod upravu Srbije samo vojnim putem, kada za to dodje vreme.

električar

13.12.2022. 15:07

Ne razumem ... Da li je moguće da niko ne uzima u obzir otvorenu izjavu Angele Merkel o tome čemu služe sporazumi koje zapad potpisuje ili za nih garantuje ... Zar nije jasno da svi sporazumi služe za zamajavanje dok oni uvek rade upravo suprotno sporazumima ??? To mora da se ima u vidu, a i da im se stavlja do znanja da znamo za njihov stil, tj. da su ustvari notorni lažovi.