VELIKA BRUKA VELIKE BRITANIJE: Alisija Krns napala Dan Republike Srpske, a sada joj se ceo Balkan smeje (VIDEO)

Novosti online

08. 01. 2023. u 18:10

PREDSEDAVAJUĆA Komiteta spoljnih poslova britanskog parlamenta Alisija Krns obrukala se na Tviteru kada je pomešala Banjaluku i Novi Pazar, ali je i pobrkala proslavu pravoslavnog Božića i Dan Republike Srpske.

ВЕЛИКА БРУКА ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ: Алисија Крнс напала Дан Републике Српске, а сада јој се цео Балкан смеје (ВИДЕО)

Foto: YT printscreen/ The Spectator

Ona je, uz demonstriranje nepoznavanja geografije i praznika, takođe pokazala da ima animozitet prema Republici Srpskoj.

- U ponedeljak će Milorad Dodik, koji je pod sankcijama Velike Britanije i SAD, predvoditi godišnji i neustavan marš "Dan Republike Srpske". Za razliku od prethodnih godina, kada je marš bio u Banjaluci, ove godine srpski nacionalisti nameravaju da prodefiluju sarajevskim predgrađem - navodi ona u naletu mržnje i dodaje da se ispod njene objave nalazi snimak prošlogodišnje proslave Dana Republike Srpske.

Ipak, na snimku se vidi proslava pravoslavnog Božića od prošle godine u Novom Pazaru, koji je u Srbiji.

- Tokom poslednje tri godine, britanski parlament se nepopustljivo fokusirao na Balkan. Nastavićemo da dižemo glas za one koje drugi žele da zastraše - zaključuje Alisija Krns.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!