GNUSNA IZJAVA VILIJAMA VOKERA: "Greška je Srbima dati posebna prava i samoupravu"

Novosti online

24. 01. 2023. u 07:12

BIVŠI ambasador Verifikacione misije OEBS na Kosovu i Metohiji Vilijam Voker rekao je da bi formiranje Zajednice srpskih opština bila greška i dodao da Sjedinjene Američke Države insistiraju na tome jer žele da dođe do dogovora u dijalogu.

ГНУСНА ИЗЈАВА ВИЛИЈАМА ВОКЕРА: Грешка је Србима дати посебна права и самоуправу

Vilijam Voker / Foto Printskrin Youtube

- Video sam tu grešku u drugim zemljama. To nikada ne funkcioniše i pogoršava stvari. Mislim da je velika greška identifikovati srpsku manjinu ovde i dati joj posebne privilegije ili mogućnosti samouprave. Imali smo problema u Sjedinjenim Državama ceo život sa manjinama. Kako se nosimo sa njima? Nikada nisam čuo da je neko sugerisao udruženja osmišljena za Crnu zajednicu, Hispanoameričku zajednicu ili Albansko-američko udruženje - naveo je Voker.

On je rekao da su i rezervisana mesta u Skupštini tzv. Kosova za manjine greška.

Voker je dodao da Sjedinjene Američke Države insistiraju na formiranju ZSO, jer žele dogovor.

(Kosovo Online)

BONUS VIDEO: PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE - Teško ranjenog Miljana dovoze u bolnicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (71)

SPOJIO IH KULTNI FILM: Prvi muž Dubravke Mijatović - sa njim ima ćerku Ivu (FOTO)