SIN mi je dobro, ušili su mu ranu ali je još u bolnici. Iako je policija uhapsila svu trojicu napadača, dvojicu maloletnika su pustili a onog starijeg od 46 godina su zadržali. Strašno je to što su mog sina, koji uopšte nije problematičan, napali iz čistog mira dok je šetao psa.

Komentari (8)

Zoran

04.02.2023. 14:46

Zašto naše tužilaštvo ne podnese krivične prijave protiv napadača kad se zna ko su. Proći će oni preko administrativnog prelaza nekad a pokušaj ubistva ne zastareva.

Obaveza je naša

04.02.2023. 16:11

"al' tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava,to je ljudska dužnost najsvetlija". Petar II Petrović Njegoš.

Svensrb

05.02.2023. 16:41

SRBIMA TREBA PUTIN? Nema rešenja dok se sileđije ne strpaju u Zatvor. Treba proterati te sve sileđije sa Kosova. Prvog Kurtija pa onda sve one koji su imalo umešani u take terore??? sa njima ne treba ništa pričat???

NIKOLALONDONKRAJINA

06.02.2023. 13:17

April 1999 godine , NATO bombarduje Srbiju i pogadja djeciju bolnicu 'Dragisa Mislovic' u Beogradu . Hrvati u Borovu Naseju to proslavlljaju na vrhu 12 spratne zgrade u kojoj tada privremeno stanujem . Izlazim iz stana na trecem spratu i penjem se na vrh zgrade. Okrece se pecenica uz nalozenu vatru , zvuk tamburice prima kontrabasa i harmonike paraju nebo uz vriske njih 6 ili 7. Tu noc odlucujem da nemam pravo svoju djecu kazniti i naterati ih da zive i odrastaju uz takav narod. 19. Maja 1999. godine napistamo taj zloglasni narod i drzavu . Narvno Kosovo i Metohija nisu poput Krajine u hrvatskoj , ali kupi svoju djecu porodicu i vodi ih bilo gdje . Nemas nikakvo pravo da ih kaznjavas . Kosovo i Metohija se ne mogu braniti djecijim zivotima ..za tu borbu su potrebne muske ruke i muske glave . Samo tako i nikako drugacije . AMIN. KRAJ.