MALOVIĆ: "Pružam punu podršku predsedniku Vučiću u svim njegovim odlukama"

Novosti onlajn

06. 02. 2023. u 18:59

POVODOM najave predsednika SNS Aleksandra Vučića da je spreman i za odlazak u opoziciju, ali da neće trpeti flertovanje Socijalističke partije Srbije, kao ni mešetarenje pojedinaca u sopstvenim redovima oglasio se i Branislav Malović, član Predsednišva SNS.

МАЛОВИЋ: Пружам пуну подршку председнику Вучићу у свим његовим одлукама

foto V Mitrić

- Pružam punu podršku predsedniku Vučiću u svim njegovim odlukama. Sledićemo kao i do sada njegovu politiku - politiku samostalne, suverene i jake Srbije, pa makar nas i odvela u opoziciju, koje se izgleda najviše plaše naši koalicioni partneri, ali i određeni broj naših funkcionera. 

Nas, gospodo iz SPS, vaše ćutanje i koketiranje nije iznenadilo i zato vas nikada nismo ni želeli za koalicione partnere u najvećem delu Kolubarsko-Mačvanskog okruga.

Isto važi i za funkcionere iz naših redova, za one koji godinama ćute na sve napade na Srbiju i predsednika Vučića što najviše govori o njima.

Podsećam funkcionere Stranke koji kalkulišu i uživaju u svojim pozicijama da Stranka vrlo dobro zna ko su “matematičari” u našim redovima i da je konačno došao politički kraj onima koji bi menjali ime i boje stranke samo zarad pozicija na vlasti. 

Svim odanim stranačkim saborcima poručujem da nam sledi velika borba, ali na čelu sa predsednikom Vučićem predaja za nas nije opcija, i po ko zna koji put narod će na izborima reći svoje - Pobediće Vučić i pobediće Srbija! - navodi Malović.

BONUS VIDEO: 

GLIŠIĆ: Poslanici i odbornici stranke Zavetnici prešli u SNS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (97)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet