SNAŽNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU IZ VRHA STRANKE: "Iza svake reči Aleksandra Vučića stoji narod koji veruje u njegovu istrajnost"

Novosti onlajn

06. 02. 2023. u 21:29

ČLANOVI Predsedništva Srske napredne stranke upućuju danas popodne snažnu podršku predsedniku Vučiću nakon sastanka vrha te stranke koji je održan danas.

СНАЖНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ ИЗ ВРХА СТРАНКЕ: Иза сваке речи Александра Вучића стоји народ који верује у његову истрајност

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Orlić: "Pobediće Srbija!"

Vladimir Orlić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke iskazao je svoju punu podršku predsedniku. 

"Svi mi u Srpskoj naprednoj stranci svesni smo činjenice: da predsednik Aleksandar Vučić i naša stranka u svojoj isturenoj poziciji na braniku Otadžbine, toj poslednjoj liniji odbrane jedine države koje imamo i našeg naroda kom predano služimo, kao i uvek, stoje - potpuno sami. To nam je jasno odavno, a skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije učinila je da bude samo još jasnije. Narod je video sve. I jedini je bio uz nas.

Upravo taj narod najbolje zna - kojim putem želimo da nam Srbija ide dalje. Da li možda putem trulih kompromisa, kukavičkog i račundžijskog "koalicionog" kalkulisanja, po pravilu - nezasluženog deljenja zasluga i ostvarenih rezultata, ali nikada i tereta koji ostaje večito rezervisan samo za jedna leđa. Ili ćemo, ipak, putem slobodne, snažne i nezavisne Srbije, zemlje koja oko svoje budućnosti i prava na život ne trguje i ne pogađa se ni sa kim - putem kojim vode samo hrabrost, iskrenost i poštenje. Baš tu, i baš takvu, odluku donosi isključivo - naš narod. I on će znati da odluči ispravno. Pristojna i odgovorna, ubedljiva većina ljudi u Srbiji, koja je u predsedniku Aleksandru Vučiću prepoznala svog lidera na putu odbrane slobodne Srbije. I koja zna da u borbi koju vodimo, uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod. Rečima našeg predsednika: pobediće Srbija!, naveo je Orlić. 

Foto: Tanjug

Jovanov: "Najbolje da narod kaže u koga ima poverenja"

Milenko Jovanov član Predsedništva Srpske napredne stranke siguran je da stav predsednika Vučića dele svi članovi stranke, kao i većina građana Srbije.

"Znali smo mi u Srpskoj naprednoj stranci da ćemo kada dođu teška iskušenja, biti sami i da ćemo moći da se oslonimo samo na sebe i na naš narod.

Na skupštinskoj sednici prošle nedelje, zahvaljujući nacionalno neodgovornim politikantima svih boja, nije postignuto preko potrebno jedinstvo. Naprotiv!

Dok se predsednik Vučić ponašao odgovorno i državnički i borio se za pravo Srbije da ima budućnost, nadripatriote su nasrtale na njega i stvarale katastrofalnu sliku o Srbiji, a na radost svih naših neprijatelja, žuta raspala družina je siktala sve moguće laži i uvrede na račun predsednika i njegove porodice, a neki su odlučili da se prave mrtvi, kao da ih se ništa ne tiče.

Zato sam siguran da stav predsednika Vučića dele svi članovi naše stranke, kao i većina građana Srbije!

Jer je zaista najbolje da narod kaže u koga ima poverenja i šta misli i o onima koji svojom bezumnom agresijom prave štetu Srbiji i o onima kojima je najvažnije da budu na vlasti, a nebitno sa kim.

Rečju, da se stvari najzad raščiste", navedeno je u saopštenju Milenka Jovanova. 

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Božić: Ma koliko bilo teško, svoj narod o tome nije lagao!

 

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke takođe je iskazala svoju punu podršku. 

"Puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću!

Oduvek je imao najiskreniji odnos prema građanima Srbije!

Ma koliko bilo teško, svoj narod o tome nije lagao!

Zato što mu je bitna Srbija, zato što za nju diše, živi i radi!

Ne za političke poene, ne za rejting već za mogućnost da od Srbije napravi modernu, razvijenu i ekonomski jaku državu!

I baš zbog takvog iskrenog odnosa u tome je i uspeo!

Kada je bilo najteže, tražio je podršku od svog naroda!

Za teške ekonomske reforme, za promene, za nastavak izgradnje Srbije!

Ta podrška nikada nije izostala. Naprotiv, ona je sve veća!

Narod je prepoznao mudrost, borbenost, želju za uspesima Srbije i bezrezervnu ljubav prema svojoj državi!

Ali nije to motiv svima koji se bave politikom!

Ima onih koji pokušavaju i danas da sede na dve stolice i u državnim interesima vide isključivo i samo svoje sopstvene!

Na poslednjoj sednici NSRS videli su građani kome je važno Kosovo i Metohija i ko će se za njih boriti, a ko je spreman da trguje čak i na ovu temu! Ko je iskreno podržao svakim aplauzom i u svakoj reči nastavak borbe za našu južnu pokrajinu, a ko je tražio samo ćar za sebe i svoju političku opciju!

Za njih vlast nije odgovornost, već samo sredstvo za ostvarenje ličnih ciljeva i ambicija!

Izbori su uvek način da odvojite žito od kukolja!

Zato puna podrška predsedniku Vučiću u daljoj borbi za Kosovo i Metohiju, za budućnost naše dece, za budućnost Srbije.

Nikada se nismo služili jeftinim politikanstvom i niskim mešetarenjima, ako iskrena borba za bolje sutra znači prelazak u opoziciju i za to smo spremni ali ćemo ostati dosledni politici koju vodimo i odgovorni pred građanima koji su nas birali!

Jer znamo da iza svake reči Aleksandra Vučića stoji narod koji veruje u njegovu istrajnost, mudrost i sa kojim na čelu Srbija pobeđuje!

Foto privatna arhiva

Zoran Tomić: "Borba koju on vodi zarad boljitka Srbije je neprocenjiva"

"Apsolutna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, jer borba koju on vodi zarad boljitka Srbije je neprocenjiva i svi treba da stanemo iza nje. Zapravo trebalo bi, ali nažalost po ko zna koji put se na delu dokazalo da i dalje imamo kalkulante kojima je fotelja bitnija od interesa Srbije. Poslednja sednica Skupštine dokazala je u redovima opozicije da interes Srbije nikad ne stavljaju na prvom mestu. Uvek su tu sitni i lični interesi prvi, pa deset mesta prazno i možda se tu negde nađe Srbija. Nema više ni prostora ni mogućnost za nećkanje i vaganje da li je Srbija u prvom planu ili sopstveni džep. Srbija mora biti na prvom mestu!

Nama, članovima Srpske napredne stranke predvođeni Aleksandrom Vučićem interes Srbije je na prvom mestu i to smo delima dokazali. Dokazali i u periodu da kad smo samostalno mogli da formiramo vlast da smo uvek nudili i drugim legitimno izabranim političkim akterima da zajedno sa nama rade u interesu Srbije, da se zajednički borimo i nikada nam vlast nije bila važna. I danas, kao što je predsednik Vučić rekao, radije bi išli u opoziciju i nastavili borbu za očuvanje naše Srbije, za bolji život svih naših građana i za naše Kosovo i Metohiju, nego da sačuvamo fotelje i da se dodvorimo strancima. Nikada nismo ćutali na laži i napade koje je opozicija godinama plasirala protiv politike našeg predsednika i stranke, uvek smo odgovarali argumentima i borili se iskreno za politiku koju zastupamo. Od te borbe nećemo nikad odustati, jer nećemo dozvoliti da sitni lični interesi nadvladaju državne! Uvek smo spremni da izađemo pred građane, da položimo račune i dobijemo ocenu za naš rad i program koji nudimo.

Zato apsolutna podrška za svaku odluku koju predsedniku Vučić bude doneo, jer je vreme da se konačno žito očisti od kukolja i da narod jasno kaže kome ukazuje poverenje. Da jasno kaže ko se na delu iskreno i krvnički bori za Srbiju, a ko su oni kojima je vlast i fotelje najbitnija stvar", navedeno je u saopštenju Zorana Tomića, člana Predsedništva Srpske napredne stranke.

Foto: SNS

Podrška odbora Srpske napredne stranke

Iz Opštinskog odbora Vračar SNS poručili su da su spremni da sa predsednikom za pobedu igraju sami.

- Nećemo dozvoliti da neko ili nešto stane na put odbrani državnih interesa. I ovu bitku ćemo dobiti, jer smo čvrsto odlučili da bude tako, i tu nema mesta licemerju drugih. Nema mesta sumnji, ni izdaji! Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vračar čvrsto stoji uz predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, braneći svaki njegov potez, stav, svaku izgovorenu reč. Bitka za Kosovo i Metohiju se čuva za najsnažije, a mi smo snažniji nego što mislite! 

Rakovički naprednjaci poručuju da čvrsto stoje uz predsednika Vučića u njegovoj borbi za Kosovo i Metohiju i njegovim naporima za napredak Srbije.

- Bilo kakve ucene da se odstupi od puta kojim idemo neće proći. Aleksandar Vučić nije čovek sklon  kompromisima kada su interesi Srbije i našeg naroda u pitanju. Srpska napredna stranka čvrsto stoji iza svog predsednika i spremna je da u svakom trenutku odgovori na pokušaje ucenjivanja bez obzira sa koje strane dolaze. Interesi Srbije su nam uvek iznad svega, a podršku za našu politiku spremni smo u bilo kom trenutku da tražimo od naroda na izborima. Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka se nikome nikada ne sklanjaju.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zvezdara takođe je dao punu, jednoglasnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Čovek koji ume da računa šta je dobro za Srbiju, iako kritikovan, klevetan i vređan, danas ponosno i odlučno, brani i čuva srpski nacionalni interes. Naš interes je da sačuvamo svoju decu i živimo u miru sa drugima i pored drugih. Predsedniče, Zvezdara je uz Vas! Predaja nije opcija - poručili su iz SNS Zvezdara.

Mladenovački naprednjaci poručili su da odlučno stoje uz Vučića u nastavku borbe za mirno rešavanje situacije na KiM.

- Mir i stabilnost moraju biti očuvani, a to može jedino Aleksandar Vučić. Napadi opozicije, kako verbalni tako i fizički, koje smo videli u Narodnoj skupštini proteklih dana, samo pokazuju da opozicija trenutnu situaciju u našoj južnoj pokrajini doživljava kao priliku da na silu dođe na vlast, a ne kao problem koji moramo konstruktivno da rešavamo. To im neće poći za rukom. Podržavamo predsednika u njegovoj borbi. Nema predaje - istakli su iz Mladenovca.

Opštinski odbor SNS Obrenovac takođe u potpunosti pruža podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za Kosovo i Metohiju i u borbi za napredak Srbije.

- Svaku odluku koju donese ispoštovaćemo i sprovesti, jer smo sigurni da su to jedine ispravne i najbolje odluke za našu zemlju. Aleksandar Vučić je čovek koji nije sklon kompromisima kada su u pitanju interesi Srbije i srpskog naroda. Stojimo čvrsto i ponosno uz svog predsednika i spremni smo da u svakom trenutku odgovorimo na pokušaje ucenjivanja, bez obzira odakle dolaze. Uvereni smo da državotvorna politika koju simbolizuje predsednik Vučić je politika koja razvija i gradi Srbiju, misli i radi samo u interesu građana i predstavlja sve nas u najboljem svetlu svuda u svetu. Srpska napredna stranka ima ono što je najvažnije i najvrednije - ogromnu podršku građana koja je svakim danom sve veća. Srbija će pobediti, predaja nije opcija!  Obrenovac uz Vučića do kraja borbe - do pobede!

Naprednjaci iz opštine Savski venac istakli su da podržavaju svaku odluku predsednika Aleksandra Vučića  u borbi za nezavisnu i prosperitetnu Srbiju.

- Svojim stavom Aleksandar Vučić je pokazao da je predsednik koji dosledno i nepokolebljivo, interese Srbije i srpskog naroda stavlja na prvo mesto. Zajedničkim snagama ćemo se truditi da sačuvamo Srbiju, koja je lider na Balkanu i faktor mira i stabilnosti, zarad bolje budućnosti naše dece i svih nas. Predsednik Aleksandar Vučić ima i uvek će imati našu bezrezervnu podršku!

Opštinski odbor SNS Voždovac čvrsto i jedinstveno stoji iza predsednika Srbije Aleksandra Vučića u svakoj odluci vezanoj za odbranu Kosmeta i srpskog naroda južno od Ibra. 

- U najtežim trenucima za Srbiju pružamo snažnu podršku predsedniku Vučiću i poručujemo svim lažnim patriotama da ćemo mi dobiti ovu bitku, za razliku od njih koji su sve prethodne izgubili.  Predsedniče, niste sami, mnogo nas je koji Vas sledimo i stojimo nepokolebljivo uz Vas!  Izdajica je bilo uvek i biće ih, od Kosovskog boja do danas, ali na sreću mnogo je više nas koji smo spremni da do kraja ostanemo verni Srbiji i našoj braći Srbima na Kosovu i Metohiji. Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić imaju snage da pobede uprkos udarcima neprijatelja i lažnih prijatelja, jer nama nikakvi lični i partijski interesi nisu niti će ikada biti ispred Srbije.

Naprednjaci iz Grocke i Unija mladih snažno i nedvosmisleno su podržali politiku predsednika Vučića, i istakli da su spremni da, kad god budu izbori, stave na ocenu narodu sve što je postignuto i da predoče nepromenljivu politiku - borbu za nezavisnu, suverenu i jaku Srbiju.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zemun podržava svaku odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i spremni smo da idemo na izbore.

- Stojimo uz svog predsednika, spremni da u svakom trenutku odgovorimo na ucenjivanja, bez obzira sa koje strane dolaze. Politika koju vodi predsednik Vučić je politika kojom se razvija i gradi Srbija, sve do sada učinjeno je uvek i samo u interesu građana, a sa tom i takvom politikom Srbija je cenjena svuda u svetu. Srbija će pobediti, predaja nije opcija!

Palilulski odbor SNS pružio je snažnu i bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u odlučnoj borbi za državne i nacionalne interese, koju, kako ističu, svakodnevno bespoštedno vodi suočen sa mržnjom, pritiscima, ucenama i lažima.

- Izražavamo odlučnost da se nikada ne popusti pod pritiscima i ucenama u vezi s priznanjem Kosova kao nezavisne države. Izražavamo rešenost da se ni po koju cenu ne ustukne pred bezočnim lažima raznih Kurtija, Trajkovića, Obradovića i Jovanovića o predsedniku i njegovoj porodici. Izražavamo spremnost da se u skladu sa odlukom predsednika Aleksandra Vučića izađe na izbore i proveri mišljenje građana o tome ko jedini na pravi način brani interese Srbije i srpskog naroda - poručili su iz OO SNS Palilula.

Oni podsećaju da se upravo prošle nedelje na sednici Narodne skupštine Republike Srbije o Kosovu i Metohiji jasno videlo da je politika koju vodi predsednik Aleksandar Vučić jedini mogući i ispravni put.

- Put odbrane nacionalnih interesa. Put očuvanja mira i državnog integriteta. Put stabilnosti i ekonomskog razvoja Srbije. Izbori su prilika da se pokaže ko jedini suočen sa najtežim mogućim izazovima neustrašivo i nepokolebljivo brani državne interese, a ko olako okreće leđa narodu i državi radi besramnog bogaćenja i ostvarenja ličnih interesa.  Politika Aleksandra Vučića i SNS uživa apsolutno poverenje i podršku srpskog naroda i to će se nedvosmisleno videti na narednim izborima. Predaja nije i nikada neće biti opcija! Pobediće Aleksandar Vučić, najbolji predsednik ikada! Pobediće Srbija!

Opštinski odbor SNS Čukarica je snažno podržao politiku predsednika Aleksandra Vučića, a to znači i njegove najnovije poteze i napore da sačuvamo Kosovo i Metohiju i osiguramo dalji prosperitet naše Srbije. 

- Razlog tome je Vučićeva dosledna i beskompromisna borba za nacionalne interese, kojom je podignut ugled naše zemlje u svetu i osiguran bolji život njenih građana u odnosu na minule decenije. Ovo nije vreme za kolebanja i strahove već za čvrsto izražavanje vere u budućnost Srbije i našeg predsednika koji ima jasnu viziju te budućnosti. Ujedinjeni i predvođeni Aleksandrom Vučićem u prilici smo da i dalje gradimo i idemo napred, a to je ono čega se ne treba odreći uprkos spoljnim pritiscima i unutrašnjim sumnjama u Vučićev izbor najboljeg puta za Srbiju. Naša vera u njega je potpuna i trajna - istakli su čukarički naprednjaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)