PREMIJERKA ODGOVORILA LISTU "DANAS": Ako je iznošenje istine vređanje, priznajem - onda vređam Radu Trajković (FOTO)

Novosti onlajn

06. 02. 2023. u 21:40

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom Tviter nalogu na tekst u listu Danas u kojem je optužena da je vređala Radu Trajković.

ПРЕМИЈЕРКА ОДГОВОРИЛА ЛИСТУ ДАНАС: Ако је изношење истине вређање, признајем - онда вређам Раду Трајковић (ФОТО)

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

- Ako je iznošenje istine vređanje, priznajem - onda vređam @trajkovic_rada. Samo ne mogu da se setim kad sam je pre vređala - kad je lagala da je @avucic čedo ruske politike, ili da ga je "zapad" doveo da prizna Kosovo*? Vama svaka čast kakve sve gluposti promovišete. #DanielSmith - napisaala je premijerka na svom Tviter profilu. 

Podsetimo, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas Radi Trajković, koja tvrdi da predsednik Aleksandar Vučić "traži aboliciju od SAD", da je najveća sramota srpskog naroda.

- Vi ste, Rado Trajković, najveća sramota našeg naroda. Ne postoji veća. Tačka. Konkurencija je ovih dana oštra, ali teško ko može da vas stigne. Aleksandar Vučić se izborio, kada je već sve bilo gotovo, da KiM ponovo bude na agendi svetskih sila. Sam se izborio za to. To je njegov zločin - napisala je premijerka na Tviteru.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas poručio da Rada Trajković laže, i da se uvek borio samo za Srbiju.

- Narode srpski, građani Srbije. Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na KiM. Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me kao i moji koalicioni partneri - rekao je Vučić.

- Zato narode, samo da imate u vidu. Moja porodica je ovde, ostaće u Srbiji kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo. Krivi smo jer branimo Srbiju. Branićemo Srbiju. Međusobno priznanje, sanjajte! Živela Srbija - poručio je predsednik.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024