NEVENA ĐURIĆ UPUTILA SNAŽNU PODRŠKU VUČIĆU: Mi naprednjaci oslonjeni smo samo i jedino na sebe

Novosti online

06. 02. 2023. u 22:20

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić podržala je predsednika Vučića nakon sednice vrha stranke.

НЕВЕНА ЂУРИЋ УПУТИЛА СНАЖНУ ПОДРШКУ ВУЧИЋУ: Ми напредњаци ослоњени смо само и једино на себе

Nevena Đurić

Ona je poručila:

Ako je bilo neke dileme, nakon poslednje sednice na temu Kosova i Metohije, stvar je kristalno jasna - mi naprednjaci oslonjeni smo samo i jedino na sebe.

Kada treba doneti teške odlike, uhvatiti se u koštac sa najtežim problemima, zasući rukave i završiti poslove i projekte o kojima se decenijama samo govorilo, a da niko ništa konkretno nije preduzeo - uvek svi računaju samo i jedino na Aleksandra Vučića. A on, nijednog trenutka nije pobegao od odgovornosti, nije ustuknuo pred problemima i nije podlegao pritiscima. Već je ponosno, dostojanstveno i hrabro trpeo udarce, na svojim leđima nosio najveći teret i borio se, uvek. Tek će se boriti, i tek će, u borbama koje predstoje pobeđivati.

Međutim, dok se on bori za interese Srbije, pojedinci brinu samo o tome da se nikome ne zamere, da ostave što lepši utisak o sebi, kalkulišu bez imalo iskrenosti i ozbiljnosti željni velikih političkih poena, pritom glume velike rodoljube, a sve sa jednim ciljem - da na kraju, kao po nekom nepisanom pravilu, zasluge za dobro odrađen posao preuzmu na sebe. Da se njima ponosno hvale, i prestavljaju ih kao svoje. Uspeli su samo u jednom - pokazali su najružniju stranu svog lica.

Proteklih dana su građani Srbije bili u prilici da vide sve. Narod sve razume, vidi ko je fer i ko živi za Srbiju. Vidi narod i ko zna svaki problem sa kojim se naša država suočava, a da ga pritom ne nipodaštava, već gleda kako i na koji način da pronađe najbolje rešenje.

Zato, mi naprednjaci, svi kao jedno stojimo uz našeg predsednika. Koju god odluku da donese, mi se borbe nikada nismo bojali i od iste bežali. A rezultat se zna - pobediće Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije