ZSO PRIORITETNA OBAVEZA IMPLEMENTACIONOG PLANA: Vučić - Nisam potpisao ništa

Novosti Onlajn

18. 03. 2023. u 23:02

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nakon završenih maratonskih sastanaka u Ohridu rekao je će implementacioni plan morati da se nadograđuje, ali da on ni danas nije potpisao ništa.

ЗСО ПРИОРИТЕТНА ОБАВЕЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИОНОГ ПЛАНА: Вучић - Нисам потписао ништа

Foto: printskrin

-  Postignut je nekakav dogovor. Evropski savet, odnosno EU će procenjivati ko je šta ispunio implementacioni plan. Za nas je od velikog značaja što je kao prioritetno stavljeno formiranje ZSO. Moram da kažem da sam zbog toga zaista zadovoljan, govori se o nestalim osobama, o donatorskim konferencijama. Plan će sigurno morati da se nadograđuje. Siguran sam da će albanska strana da insistira na tome da nisam potpisao ništa. Siguran sam da smo napravili pomak, nije bio Dan D, ali bio je ok dan. Sutra ću predstaviti građanima svaku tačku. Nisam potpisao ništa, nisam ni danas potpisao ništa - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (234)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)